Visszafogott, csendes lány vagyok. Hogy változhatnék meg? (L/15)
Köszönöm. :)
Másik probléma,hogy nem tudok/merek hangosan beszélni, úgy hogy mindenki hallja. Ezt a félelmem,hogy győzhetném le? És hogy tudnék felszabadultabb,nevetgélősebb lenni?
ha csak azért akarsz megváltozni , hogy tetsz a fiuknak adok egy jo tanacsot a sracoknak a visszafogott kedves csajok tetszenek
ha nem ezert akkor probalj ki valami sportot vagy vegyel reszt valamilyen osszejovetelen
DE vigyazz a szektasok tamadnak
Sport által szerzett sikerekkel sok magabiztosságot nyerhetsz. Ha nincs ínyedre, akkor az iskolában remek lehetőséged nyílik szeptembertől, hogy gyarapodhass önbizalommal. Tarts kiselőadásokat sűrűn, nem baj ha izgulsz, majd idővel elmúlik. Egyik volt osztálytársam gimnáziumban majdnem elájult egy felelet közben... aztán megemberelte magát, és ő is így gyarapodott önbizalommal.
Elvégre majd érettségin sokat fog számítani a biztos kiállás.
Szerintem ne változz meg. =] Kellenek a visszafogott lányok, főleg, ha elnézzük a korosztályunkat. Pölö az osztálytársaim 90%-a épp most issza le magát egy büdös kocsmában...
15/L
Nincs menekvés így fogsz meghalni.
Nem tom vannak olyan csodák, hogy beszélgetsz nevetsz feldobsz témákat elmész bulizni stb.
Leírom, hogy én mit tapasztaltam. :)
Gyökeresen megváltozni képtelenség, bár gondolom, nem pont erre törekszel. Én úgy kezdtem az egészet, hogy elhatároztam, mindenáron fogok szerezni barátokat. Aztán kiszemeltem pár személyt az osztályból, akik szimpatikusnak tűntek, odamentem hozzájuk, és beszélgettünk. Aztán ugyanígy a többiekkel is, s szép lassan feloldódtam. Bulizni szerintem nem kötelező, kirándulásokon is kitűnően meg lehet ismerkedni, barátkozni egy csomó emberrel. :)
Szerintem ez a lényeg: menj oda és beszélgess. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!