Visszafogott, csendes lány vagyok. Hogy változhatnék meg? (L/15)
A halk szavúságra meg szerintem az a megoldás, hogy egyszerűen megpróbálsz hangosabban beszélni, a barátaid közelében meg úgyis automatikusan feloldódsz. :)
(Előző vagyok)
Miért kéne megváltoznod, ha egy lány visszafogott egyáltalán nem baj!!!!
A barátok megtalálása nem ettől függ , sőt ha valaki igazán érdemes rá meg fogod találni.
Ha meg a szerelemre gondolsz kifejezetten előnyös és kuriózum a ami gátlástalan világban.
Én a facebook-ot egy csomó hülyeség van fent és sok sok ember :D ismerkedj próbálj beszélgetni ismeretlenekkel.. és majd megtanulod :D
de ha ennyire ki vagy akkor írj rám...
én is szeretek beszélgetni :)
Hát, nem tudom miért vagyok ilyen... Sokan mondják,hogy simán lehetne több önbizalmam,mert értelmesebb vagyok,mint a többi 9.-es. Mondjuk kevesebbet tanulok,mint az osztálytársaim, de jobbak a jegyeim :DD
A külsőm is sokaknak tetszik, zöld szemeim vannak és csinos alakom. Van érzékem a sportokhoz, röpizésben is én vagyok tesi órákon a legjobb. Amikor haverokkal iszunk mindig tudok rá figyelni,hogy ne rúgjak be és a cigiről is sikerült leszoknom.^^
Sportolj!!!!
Az hihetetlen önbizalmat tud adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!