Miért ilyen visszafogott, csendes a menyünk ha nálunk van?
szerintem lehet, hogy csak ilyen természetű:) félénk:) van, akinek sok idő kell, mire úgy igazán beilleszkedik:)
mondjuk már eltelt elég idő...nem tudom...én erre gondolnék...
attól is függ, hogy másokkal milyen, akiket esetleg kb. annyi ideje ismer, mint Önöket...
de az is lehet, hogy fél attól, hogy vmi olyasmit mond, amivel megbántja a férje családját:)
remélem segítettem:)
Talán éppen ezért nyílik meg nehezebben, mint az előző családoknál, mert még benne van az érzés, hogy a párjával együtt annak családjával is szakít, ha valami történik. Persze tudatosan ezt biztos nem gondolja, hiszen elég biztos lehet kettőjükben, ha babát vállaltak..
Csak az idő oldhatja meg a problémát. Legyetek nyitottak, érdeklődőek, töltsetek együtt sok időt!:) Ha a baba meglesz, még közelebb kerültök szerintem egymáshoz. Biztosan nem bennetek van a hiba, a természetét viszont csak ő maga tudja levetkőzni. Sok sikert hozzá!
szerintem nem csinálnak semmit helytelenül:) a fiát nem tudom kérdezték-e már, mert ha szépen lenne megkérdezve, hogy miért ilyen a lány, mit tehetnének azért, hogy nyitottabb legyen, talán ő jobban tudná a választ...
de az is lehet, hogy még az a hosszú kapcsolata még mindig sokat elgondolkoztatja és nehezebben megy neki ez a változás ( új család, férj )...nemtudom...
pár közös program tényleg jó lehetne, ha vidám az ember, könnyebben megnyílik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!