Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a "kis cuki, csendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a "kis cuki, csendes, visszafogott" lányokat kereri mindenki?

Figyelt kérdés
Elég irritáló, mert szinte mindenkinek ezek jönnek be, én pedig egyáltalán nem ilyen vagyok. Nagy a szám, minden hülyeségben benne vagyok, mindent elviccelek, nem szokásom a nyáladzás, sokszor ironikus, bunkó is vagyok. Külsőre szinte mindenkinek bejövök, de nem mernek úgy közeledni. Ezt egy volt barátom úgy fogalmazta meg, hogy én kezelhetetlen vagyok, és könnyebb egy olyan csajjal, aki minden szavadat issza, és szép nyugisan elvagy mellette. Nincs olyan pasi aki tudna kezelni. Ez lehet gond? Van még egyáltalán olyan aki nem egy papucsra hajt?
2012. jún. 7. 17:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
fúj, nekem biztos nem kéne egy nyáladzós lány. valentin nap? ugyan már..:D én bulizni szeretek ja és nevetek egész nap, hülyéskedek:)ez az igazi élet:)
2012. jún. 7. 17:44
 2/30 anonim ***** válasza:
95%
Talán mert kis cuki csendes visszafogottak? Inkább egy ilyen mint valami tajparaszt vihorászós óbégatós trampli.
2012. jún. 7. 17:46
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább nincs olyan pasi, aki akarna kezelni. Nekem úgy tűnik hogy te meg pont a másik véglet vagy, ez meg egyszerűen nekünk nem tetszik. Én egy nőre vágyom, nem egy haverra akinek mellei vannak meg szexelni lehet vele.
2012. jún. 7. 17:48
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne papucs? :D Azért mert cuki vki? Egy lány legyen is cuki, visszafogott. Persze ne üljön egész nap a szobályába... igen, a vad csajokat nem mindenki szereti, inkább a rossz fiúk :D Én is óvatosabb vagyok a "betegebb" nőkkel. Valszeg veled is ez van, félnek tőled, h vmi hülyeséget csinálsz velük, nem bíznak benned.. a leírtak alapján én se bíznék meg benned, még ha jól is nézel ki
2012. jún. 7. 17:49
 5/30 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező: Miért lenne depressziós, meg unalmas? Attól, hogy nem nagypofájú bunkó? Te hány éves vagy egyébként?
2012. jún. 7. 17:52
 6/30 anonim ***** válasza:

Azert mert nem tud ilyen lány mellet férfi lenni , jobb neki olyan akit kenyérre tud kenni.

Én szerintem tudnálak kezelni, nem kell minden szavamat lenyelni.

Ha valami nem tetszik jobb ha megmondod mert ha magadban tartod a kapcsolatot elrontod.

Körülöttem is mindig "ég az erdŐ,akkor is ugrok ha nincs ejtőernyő.

:)

2012. jún. 7. 17:52
 7/30 A kérdező kommentje:
Ezért választják a könnyebb utat... :D Na mindegy, csak lesz olyan aki kezeli az összes marhaságom :D
2012. jún. 7. 17:54
 8/30 anonim ***** válasza:
Legyél cuki csendes visszafogott.
2012. jún. 7. 17:56
 9/30 anonim ***** válasza:
82%

Én azért keresek a kérdésben leírt ,,nyáladzós" lányt, mert csak az ilyen típus képes értékelni és felfogni az érzéseimet, a szokásaimat, a stílusomat. Az ilyen lányok szeretik a leginkább a romantikát, amiért oda vagyok. A bunkó és beképzelt csajokat nagyon nem bírom. Felsőbbrendűnek hiszik magukat. Az olyanok maradjanak csak meg a bunkó állatoknak.

Am. kedves kérdező, ne aggódj, az általad leírt lány típus kihalóban van, már csak néhány példány él belőle, szóval nincsen túl nagy konkurencia... :O

2012. jún. 7. 17:56
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy olyan lányból nem nézik ki pl. azt, hogy megcsal vagy csak simán a fejedre nő és parancsolgatni fog.
2012. jún. 7. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!