Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a "kis cuki, csendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a "kis cuki, csendes, visszafogott" lányokat kereri mindenki?

Figyelt kérdés
Elég irritáló, mert szinte mindenkinek ezek jönnek be, én pedig egyáltalán nem ilyen vagyok. Nagy a szám, minden hülyeségben benne vagyok, mindent elviccelek, nem szokásom a nyáladzás, sokszor ironikus, bunkó is vagyok. Külsőre szinte mindenkinek bejövök, de nem mernek úgy közeledni. Ezt egy volt barátom úgy fogalmazta meg, hogy én kezelhetetlen vagyok, és könnyebb egy olyan csajjal, aki minden szavadat issza, és szép nyugisan elvagy mellette. Nincs olyan pasi aki tudna kezelni. Ez lehet gond? Van még egyáltalán olyan aki nem egy papucsra hajt?
2012. jún. 7. 17:42
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
17. Azért mert törnöd kell magad azért, hogy nagy kegyesen ejtsen egy mosolyt őfelsége.
2012. jún. 7. 17:58
 12/30 anonim ***** válasza:

nekem inkább az nem tetszik benned, h sztereotípiákat állítasz fel és azt gondolod, egy visszafogott stílusú lány nem lehet jófej. ja és az, h büszke vagy arra, h kezelhetetlen vagy... hát te tudod... az érett férfiak biztosan nem fogják ezt értékelni. :P

ja és mielőtt messzemenő következtetéseket vonnál le, h én egy papucs pasi vagyok, vagy egy csendes lány... ne tedd. képzeld, én is viccelődöm a fiúkkal és nem szoktam nyáladzani, de ha kell, nőies vagyok, merthogy a pasiknak kell ez. ha nem látnak benned semmi nőiességet, csak ezt a dölyfös fúriát, ami az írásodból lejött, akkor nem sok esélyed lesz náluk hosszútávon. úgyhogy saját érdekedben kicsit fogd vissza magad :)

2012. jún. 7. 18:00
 13/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez baromság. Az ilyen "fél hogy a fejére növök" magyarázattal csak az ilyen bunkó csajok nyugtatgatják magukat, hogy nem véletlen sem magukban a hiba. Holott egész egyszerűen undorítóan viselkedtek és ez nem tetszik a pasiknak.
2012. jún. 7. 18:01
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nagy a szám, minden hülyeségben benne vagyok, mindent elviccelek, nem szokásom a nyáladzás, sokszor ironikus, bunkó is vagyok."

Lefordítom felnőtt nyelvre: állandóan dumálsz, szeretsz lázadozni meg értelmetlen marhaságokat elkövetni, nem lehet komolyan beszélni veled, hideg és bunkó vagy.

Nekem sem kéne ilyen lány, már ne is haragudj. Nem egy papucsra hajtok, de legyen az illetőnek önkritikája, mutassa ki az érzelmeit, értékelje a romantikát (ami nem nyáladzás), és ne csináljon viccet mindenből. Persze nem probléma, ha szeret nevetni, de lehessen vele komolyan is beszélgetni.

De úgyérzem, hogy te nagyon különlegesnek akarod érezni magad, és még végletekben is gondolkozol. Aki nem olyan, mint te, az már egyből egy papucs. :D

21/F

2012. jún. 7. 18:05
 15/30 A kérdező kommentje:
Kinézetre én is nőies vagyok, a személyiségem nem. Amúgy mondtam egy szóval is hogy b üszke vagyok a kezelhetetlenségemre? NEM! Ennyi sületlen embert te jó isten! Pont, hogy sok esetben ez a baj. De tudtam hogy le leszek szólva :D
2012. jún. 7. 18:07
 16/30 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem az olyan lányokat mint te, mert veletek el lehet mindenről beszélgetni, és nem csak egy barátnő vagy, hanem egy jó barát is, akivel mindent megbeszélhetek, és hülyéskedhetek. Nem akarom hogy mellettem egy folyton kussoló, bologató kiskutya legyen. Persze azért ne essen át a másik végletbe sem, hogy teljesen flegma, mert én sok tiszteletet és alázatot adok a páromnak, és el is várom tőle ugyanezt, persze a vicceket meg a bunkóságokat én is szeretem, de csak a jó ízlés határain belül. 19/F
2012. jún. 7. 18:14
 17/30 anonim ***** válasza:
90%

Kinézetre hiába vagy nőies (mell, p*na), attől még nem leszel nő. Megszólalsz vagy böfögsz egyet és oda a kép.

Nem vagy nőies, az ilyen csajok gusztustalanok. Majd valami látens b*zi összejön veled. Azok buknak a férfias csajokra, meg a kigyúrt csajokra is.

2012. jún. 7. 18:14
 18/30 A kérdező kommentje:
Csodás,gyúrok még ilyesféle jelzőkre :D. Gusztustalan vagyok!!! :D Nem szoktam büfögni egyébként,nem tudom,hol olvastad,mert ilyet nem írtam. Sötét.
2012. jún. 7. 18:18
 19/30 anonim ***** válasza:
Óó, én tudnálak kezelni, max. nem akarnálak, mert én is bunkó vagyok, így hagynálak kiteljesedni. Mellesleg a "cuki" csajokat utálom, mint magamutogató p*csa.
2012. jún. 7. 18:21
 20/30 A kérdező kommentje:
#19 Édesanyámék már meghaltak,de kössz,hogy szóbahoztad őket...
2012. jún. 7. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!