Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a "kis cuki, csendes, visszafogott" lányokat kereri mindenki?
nekem inkább az nem tetszik benned, h sztereotípiákat állítasz fel és azt gondolod, egy visszafogott stílusú lány nem lehet jófej. ja és az, h büszke vagy arra, h kezelhetetlen vagy... hát te tudod... az érett férfiak biztosan nem fogják ezt értékelni. :P
ja és mielőtt messzemenő következtetéseket vonnál le, h én egy papucs pasi vagyok, vagy egy csendes lány... ne tedd. képzeld, én is viccelődöm a fiúkkal és nem szoktam nyáladzani, de ha kell, nőies vagyok, merthogy a pasiknak kell ez. ha nem látnak benned semmi nőiességet, csak ezt a dölyfös fúriát, ami az írásodból lejött, akkor nem sok esélyed lesz náluk hosszútávon. úgyhogy saját érdekedben kicsit fogd vissza magad :)
"Nagy a szám, minden hülyeségben benne vagyok, mindent elviccelek, nem szokásom a nyáladzás, sokszor ironikus, bunkó is vagyok."
Lefordítom felnőtt nyelvre: állandóan dumálsz, szeretsz lázadozni meg értelmetlen marhaságokat elkövetni, nem lehet komolyan beszélni veled, hideg és bunkó vagy.
Nekem sem kéne ilyen lány, már ne is haragudj. Nem egy papucsra hajtok, de legyen az illetőnek önkritikája, mutassa ki az érzelmeit, értékelje a romantikát (ami nem nyáladzás), és ne csináljon viccet mindenből. Persze nem probléma, ha szeret nevetni, de lehessen vele komolyan is beszélgetni.
De úgyérzem, hogy te nagyon különlegesnek akarod érezni magad, és még végletekben is gondolkozol. Aki nem olyan, mint te, az már egyből egy papucs. :D
21/F
Kinézetre hiába vagy nőies (mell, p*na), attől még nem leszel nő. Megszólalsz vagy böfögsz egyet és oda a kép.
Nem vagy nőies, az ilyen csajok gusztustalanok. Majd valami látens b*zi összejön veled. Azok buknak a férfias csajokra, meg a kigyúrt csajokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!