Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna hogyha a párotoknak egy horogkereszt lenne a mellére tetoválva? (ez komoly kérdés) 24/L
"Mitől hasznos a társadalom számára egy meleg?"
Az ókori görög Szapphó leszbikus volt, el tudod képzelni milyen lenne a kor hagyatéka a strófái nélkül? Leonardo da Vinci szintén meleg volt. Csajkovszkij , Freddie Mercury és egy nagy halom ember aki meleg volt nagy hatással volt rá, ahogy ma a kultúra kinéz.
"büszkén ordítani, hogy igenis meleg vagyok."
Én nem hallottam ilyet. Biztos elnyomta a "mocskos buz1k."
23:28!
5 évente? Tényleg? Picit talán olvass utána, ugyanis minden évben megrendezik.
A taxis tüntetéssel összehasonlítani a melegfelvonulást kissé nevetséges. Más dolog a megélhetésért tüntetni és más azért, hogy elfogadott legyen a melegség, nem gondolod?
És valóban lehet, hogy nem rózsaszín tangában vonaglottak, de ezek a képek mennyivel jobbak?
Hát, tényleg büszkék lehetünk rájuk...
Voltak híres melegek, valóban, de ezek mellett mennyi hetero volt...
Tulajdonképpen túllihegtük itt a melegeket, nem miattuk kezdődött itt a vita, kissé elkanyarodtunk.
Maradjunk annyiban, hogy ha kussban csinálják, akkor nem érdekli a normális embereket, de ne ez folyjon a tévéből meg mindenhonnan, hogy melyik sztár éppen milyen divatbu.zi.
Egyébként meg ti kértétek, hogy írjunk valamit, amiért károsak a melegek...
Ennek meg most örülnek a zsidók és cigányok a monitorok előtt, mert sikerült terelni.
Johnny utolsó hozzászólásában ott a lényeg, ennél többet én sem kívánok hozzátenni, teljesen felesleges is, mert akármilyen érvet hozok fel, a vége úgyis az lesz, hogy én is biztosan ... nem is tudom, hogyan fogalmazták meg, de a lényege, hogy a férfiakat szeretem. Nos, ez így is van és így is fog maradni, hiszen nő vagyok és egészséges nő létemre a férfiakat szeretem, az igazi férfiakat, nem a nővé korcsosodottakat! Most biztos nagy megrökönyödés lett úrrá rajtuk, hogy egy nő ennyire rasszista :-)
Jó éjt mindenkinek!
"Voltak híres melegek, valóban, de ezek mellett mennyi hetero volt...
Tulajdonképpen túllihegtük itt a melegeket, nem miattuk kezdődött itt a vita, kissé elkanyarodtunk. "
Nem is az volt a kérdés, hogy jobbak-e a melegek, hanem, azt állítottad, hogy a melegeknek semmi értelmük a társadalom számára.
23:41!
Meleg blogokat olvasgatok? Ezt meg honnan vetted?
Valaki azt írta, hogy nem öltöznek provokatívan a melegek, ezért gondoltam, keresek neki valami kézzel foghatót, hogy lássa a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!