Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna hogyha a párotoknak egy horogkereszt lenne a mellére tetoválva? (ez komoly kérdés) 24/L
Nem, még nősülés előtt állok :D
Én alátámasztottam a véleményem valamivel, most te jössz...
"Vagy hogy rózsaszín tangában vonuljon egy menet közepén a belvárosban, ahol kisgyerekek joggal teszik fel a kérdést a szüleiknek, hogy mi ez? Mit válaszolnál neki? Szerinted ez normális? "
És a "becsület napjára mit mondjon mi?! Ezek a bácsik csak egy kicsit egészségesen gyűlölnek egyébként ártatlan embereket, és ez így helyes?!
23:22!
Miért is tahó? Mitől hasznos a társadalom számára egy meleg?
Nem vagyok nő, de ha az lennék zavarna, baráti társaságban se
lennék ilyennel szívesen.
Rasszizmus témában ajánlanám az amerikai história x c. filmet, engem kicsit megrázott, azóta kevésbé vagyok rasszista, csak a cigányokkal
Van bajom, de azért nem mindegyikkel.
23:23 Én eddig egyszer sem láttam utcán meleg párt csókolózni, pedig éltem már jópár évet. Van meleg ismerősöm is, nemrég diplomázott, dolgozik és nyilvánvalóan értelmesebben gondolkozik, mint te.
5 évente 1X ha van meleg felvonulás, amire ugyebár nem kötelező elmenned, se nézni a tv-ben, én pl. egyiket sem tettem. Taxis felvonulás is szokott lenni, most utáljam őket?
Az meg megint csak téged minősít, hogy azt hiszed, a melegek rószíszín meg hasonló cuccokat hordanak. Valószínűleg ha látnál egy meleget, nem is tünne fel, h az. Akikről te beszélsz, azok a tini divat b.zik, ők majd kinövik.
Van meleg ismerősöm, és a büdös életben nem mutogatta magát sehol.
És megmondom őszintén, a büdös életben nem láttam még meleg párokat Magyarországon csókolózni sem!
Ezzel szemben láttam már egy rakás heterót, akik majdhogynem az utca közepén k.rták meg egymást.
Vagy mondjuk olyan leányzót, aki a játszótér közepén szopta a pasiját.
Szted ha vki ott sétál a 10 éves gyerekével, az mit mond, mit csinál a néni?
Nem a melegség rossz maga. Ha nem mutogatják magukat, nincs vele semmi gond.
A magamutogatás mg baromira nem kifejezetten meleg szokás.
Vannak a melegek között is, de a heterók között is éppen annyi.
Arról meg, hogy nem szülnek gyereket:
Évente feleannyi abortuszt végeznek, mint amennyi gyerek születik. Talán nem a melegeket kéne azzal b.sztatni, hogy nekik nem lesz utódjuk, mikor egészséges gyerekeket ölnek meg tömegével azért, mert az idióta heterók nem képesek kotont húzni.
52/54!
Engedd már meg, hogy megkérdezzem, az utóbbi években hol láttál becsület napja megemlékezést, ami legális volt? A melegfelvonulást nem csak engedélyezik minden évben, de még rendőri védelmet is kapnak a provokációhoz. Ne haragudj, de kissé más csendben emlékezni valamire, mint kihívóan végigvonaglani Budapest utcáin és büszkén ordítani, hogy igenis meleg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!