Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna hogyha a párotoknak egy horogkereszt lenne a mellére tetoválva? (ez komoly kérdés) 24/L
"A horogkeresztnek ősi története van, olvassatok utána. Nem feltétlenül náci. Ha meg az, akkor sincs jogunk ítélkezni."
Mond! Mennyire valószínű egy buddhista szimbólum egy olyan országban ahol minden harmadik ember antiszemita?!
Rajtam sok tetkó van.
Most akkor az undorító?:)
Csak lányokhoz szól a kérdés?
Hát elég durva, akármi a története, most már mást jelent. De a fejreállított keresztbe is bele lehet magyarázni h nem is azt jelenti.
Nem ítélkezés, ha élek a szabadságommal és nagyon messzire megyek az ilyen embertől. Megválaszthatom, kinek vagyok a közelében, kinek nem, nem?
Véleményem attól még lehet, nem? Főleg ha megkérdezik itt. Az ilyen ember eleve meg se érdemelné, hogy "pár" legyen. És alapból a tetoválást utálom, mert ronda, mint a bűn.
Provokálni? Csak a véleményemet mondtam el, hiszen a kérdésre válaszoltam. Ez már provokációnak számít?
Nem akarok én senkit sem provokálni, provokáljátok ti egymást eléggé...
Na, akkor most leírok egy bölcsességet, amit már egyszer leírtam, csak egy spicli megszüntettette a kérdést, amire válaszoltam...
Tehát egyik munkatársam bölcsessége:
"Magyarországon nincs rasszizmus, de igény lenne rá..." :)
Nem lehet minden 3. ember antiszemita, hiszen annyi magyar nincs is szeretett hazánkban sajnos...
22:45!
Azt hiszem, itt nem a tetoválás a lényeg, hanem a horogkereszt.
Mindegy, lehetne erről órákig csacsogni, nekem sem a tetoválásokkal, sem a horogkereszttel nincs bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!