Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna hogyha a párotoknak egy horogkereszt lenne a mellére tetoválva? (ez komoly kérdés) 24/L
"Tehát egyik munkatársam bölcsessége:
"Magyarországon nincs rasszizmus, de igény lenne rá..." :) "
Ez meg Kossuth Lajos bölcsessége :
“Én ember és ember között faj-, nyelv-, vallásfelekezet miatt soha nem tettem s nem is fogok tenni különbséget; az antisemitikus agitatiot mint a XIX. század embere szégyellem; mint magyar restellem, mint hazafi kárhoztatom.”
Azért őt többre tartom, mint a haverodat...
Johnnie b gold nem tudja, hogy vannak emberek akikben a GYŰLÖLET uralkodik azokkal szemben, akik nem szimpatikusak nekik. Sajnos ezt jelképezi ez. A gyűlöletet. Mert oké, szeretnénk ezt-azt, de gyűlölni bizonyos embereket vagy akárkit azért nem kéne.
De hazánkban nagyon sok más nézetű emberben is sok gyűlölet van sajnos, ami pl. általában a gyakorikérdések.hu kommentjeiben is hamar megmutatkozik, kategóriától függetlenül. Olaj a tűzre, akár náci, akár az ellenkezője valaki.
És azon se kell csodálkozni, ha az ilyen jelképet viselő embert megverik azok, akikben sok a gyűlölet, csak ők meg a "horogkereszteseket" gyűlölik. De ők meg visszaverik, szóval ez van.
29/31 ma 22:57
Húha, micsoda komoly érvekkel cáfoltad meg amit írtam! Te aztán tudsz!
Igen, Kossuth idejében nem is kellett rasszistának lenni, hiszen nem voltak ilyen problémák, a magyar az magyar volt, még akkor is, ha vallása esetleg zsidó lett volna...
Ja, és abban az időben a csendőr, ha egy cigánykaravánt igazoltatott, joga volt csőre töltött puskával hadonászni a tisztelt állampolgárok orra előtt.
Akkoriban a politikai elit az életét adta volna a hazájáért, most nem látni ezt az önzetlenséget.
Szegény Kossuth általad idézett szavai mára nem aktuálisak. Ennyi erővel Szent István Intelemeit is idézhetted volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!