Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna hogyha a párotoknak egy horogkereszt lenne a mellére tetoválva? (ez komoly kérdés) 24/L
Édesem, mielőtt teljes kórképet állítanál fel rólam, esetleg átlapozgathatnád a helyesírási szótárt, hidd el, hasznos kis olvasmány!
Egyébiránt pedig baromira egészséges életem van, hetero kapcsolatban élek és igen, rohadtul utálom a melegeket, ami nem egyenlő azzal, hogy látens lennék. A te teóriád szerint ha valaki pl. utálja a tökfőzeléket, akkor az azt jelenti, hogy valójában imádja, de úgy tesz, mintha utálná és inkább nem eszik belőle. Ehhez komoly logika kellhet, gratulálok!
25/35 ma 22:53
"Pokolra a zsidókkal, cigányokkal és melegekkel! "
Ez a válasz rasszista
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
"Milyen ártatlanokról beszélgetünk? A zsidókról? Utána olvastál már valaha is, hogy milyen kártékonyak? Van fogalmad róla, hogy amit ma holokausztként emlegetnek, az mekkora hazugság? "
És te hol tájékozódtál? Nem lehetséges, hogy esetleg az a hazugság, és nem az, amit a törikönyvben írnak?
Te mégis hogy tudod eldönteni, hogy mi az igazság?
Éltél akkor? Tapasztaltad? Láttad? Ugye nem?
Akkor miről beszélünk.
Én nem azt mondom, hogy biztosan az igaz, amit a törikönyv ír, csak azt, hogy ezt nem lehet így eldönteni.
Mégis honnan eszed azt, hogy amit te állítasz, az az igaz?
És azt sem tudom megérteni, hogy a másik ember pusztulását kívánja csak azért, mert más a vallása, vagy épp cigány.
De azt még vhogy megértem, hiszen a te érveid szerint kártékonyak.
De egy meleg? Mégis mi bajod velük? Mit ártottak neked? Mivel ártanak neked ezzel?
Szerintem az ilyen gyűlölködő emberek sokkal többet ártanak ennek az országnak, mint azok, akiket gyűlölsz.
Köszönjük Emese...
Ma te is tettél jót...
Hát pont ez az kedves utolsó, hogy nem csak annyit tudok róla, hogy pl. zsidó. Igenis van fogalmam arról, amiről írok, ergo nem csak a vak világba gyűlölködök, hanem jó okom van rá. Ha valakit az ember utál, azt azért tegye, mert ismeri, én legalábbis így gondolom. Márpedig rengeteget olvastam a témában innen-onnan és jó okom van rá, hogy gyűlöljem őket.
És nem csak a saját nézeteimnek megfelelő újságokat olvasok, hanem a "másik" oldalét is, hogy kiismerjem, ennek okán eléggé felhatalmazva érzem magam arra vonatkozóan, hogy véleményt nyilváníthassak.
És ha már itt tartunk, az emberi lélek az érzelmekre alapul, innentől fogva pedig nem csak szeretni, imádni tanít meg bennünket, hanem gyűlölni is. Aki mindenkit szeret és elfogad, annak nincs jelleme és tartása, ergo megalkuszik minden hitvány féregnek. Na ez az, amire én nem vagyok alkalmas és szerencsére elég sokan vagyunk így. Jó éjt!
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem én fordítottam le, de rengeteg oldalon láttam már, ez pedig a csodálatos Talmudban vagyon írva:
# A gójok nem emberek. Testük szamártest, magvuk lómag.
# Vedd a gójnak vérét, amint teheted.
# A gójnak tett esküd nem kötelez semmire.
# Aki a gójnak elbitangolt jószágát visszaadja, Isten ellen való bűnt követ el.
# Ha gój zsidót arcul üt, olyan bűnt követ el, mintha a földre szállt Istent ütötte volna arcul.
# Ha egy zsidó és egy gój vitájában te döntesz, és a zsidó törvények szerint a zsidónak, a világi törvények szerint a gójnak van igaza, adj igazat a zsidónak, és mondd a gójnak azt, hogy igaza van a zsidónak a mi törvényeink szerint. Ha mégis a gój mellett kellett döntened, zaklasd őt különféle fortélyokkal addig, mígnem a zsidónak lesz igaza.
Na, ennyit erről.
34/37!
Most nagyon megijedtem, nem is tudom, mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!