Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemista fiú hogy jöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista fiú hogy jöhet össze egy nem egyetemista csajjal?

Figyelt kérdés
Van egy csaj ismerősöm, 20 éves, kaszinóban dolgozik, hostesskedik, meg minden ilyen értelmetlen dolog. Összejött egy orvostanhallgatóval. Ez mennyire lehet hosszútávú kapcsolat, ha a srác tanul, a csaj meg csak elvan?
2012. máj. 27. 13:49
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
75%
a diploma nem minősít senkit sem,én is egyetemista vagyok,ismerem a helyzetet nagyon jól,egy barátnőmnek még alapműveltsége is a béka segge alatt van,mégis elvégezte az első évet az egyetemen,és imserek még jó pár hasonló emberkét,sokszor egy szakmunkás műveltebb,mint egy egyetemista
2012. máj. 27. 15:35
 32/40 anonim ***** válasza:
57%
Mert gondolom a csaj egy bombanő
2012. máj. 27. 16:51
 33/40 anonim ***** válasza:
76%
Hat igen, nehany ember attol, hogy o maskent el, mar felsobbrendunek is kepzeli magat.
2012. máj. 27. 16:54
 34/40 anonim ***** válasza:
60%
Féltékeny vagy mi? Hát igen, a szép nőket hamar kifogják.
2012. máj. 27. 16:57
 35/40 anonim ***** válasza:
24%

A diploma nem számít, de az, hogy értse, tisztelje a munkámat és intellektuálisan ott legyen az nekem is fontos. Előítéletet félre téve egy kaszinóbn dolgozó csaj, hol van az orvoslástól? Nem az, csak miről beszélnek?

Ha a csaj ideiglenesen dolgozik, de amúgy művelt az esetben persze rendben van. Nem a státusz számít.

2012. máj. 27. 19:11
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy orvossal csak az orvoslásról lehet beszélni? Millió téma van a világon,nem kell feltétlenül értenünk a párunk munkájához,hogy működjön a kapcsolat.

A lány dolgozik.Ez a mai Magyarországon nagy szó.Mennyi diplomás munkanélküli van otthon és várja a méltó munkát.Ő legalább tesz érte,hogy legyen bevétele.

A szellemi képességeit pedig ez a pár infó nem adja vissza.

2012. máj. 27. 20:26
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig jártam egy fizikussal, aki a NASA-nak is dolgozott, illetve professzor volt egy egyetemen. Síkhülye vagyok a fizikához, pedig amúgy jó tanuló voltam, de inkább humán tárgyak mentek.

Az égvilágon semmi gondot nem jelentett, egyszerűen nem egyenletekről és atomfizikáról beszélgettünk, hanem másról. Ha a munkájáról beszélt, akkor azt a részét értettem, hogy egy projekt összejött vagy nem jött össze, ki/mi akadályozza, stb. Az egyenleteket meg megbeszélte a kollégáival, én maximum néztem, mint boci az új kapura.

A férjem autókkal foglalkozik, ehhez se értek. Sőt, amikor néha megyek vele és beugrik a szerelőkhöz, akkor mintha egy holt nyelven beszélnének. Pl. fogalmam sincs, hogy hol van a karburátor egy kocsiban és mi a szerepe. A férjem meg az én munkámhoz nem ért.

Így én nem szerelek kocsit, ő meg nem fordít szakszövegeket.

2012. máj. 27. 20:48
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg van volt osztálytársam, aki genetikára szakosodott, emellett krupié.

Szóval az egy dolog, hogy kaszinóban dolgozik, de attól még nem k*rva.

Ellenben a te értelmi szintedről marhára árulkodik a kérdés, már ne is haragudj...

2012. máj. 27. 23:00
 39/40 Sziszmanó ***** válasza:
100%
Hát igen osztom azt a vélemény, hogy nem minden főiskolás vagy egyetemista okosabb vagy műveltebb mint egy szakközepes vagy szakmunkás!!!
2012. máj. 28. 19:38
 40/40 Költőnő? ***** válasza:
100%
idióta sznob barom vagy
2012. máj. 29. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!