Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista fiú hogy jöhet össze egy nem egyetemista csajjal?
A diploma nem számít, de az, hogy értse, tisztelje a munkámat és intellektuálisan ott legyen az nekem is fontos. Előítéletet félre téve egy kaszinóbn dolgozó csaj, hol van az orvoslástól? Nem az, csak miről beszélnek?
Ha a csaj ideiglenesen dolgozik, de amúgy művelt az esetben persze rendben van. Nem a státusz számít.
Egy orvossal csak az orvoslásról lehet beszélni? Millió téma van a világon,nem kell feltétlenül értenünk a párunk munkájához,hogy működjön a kapcsolat.
A lány dolgozik.Ez a mai Magyarországon nagy szó.Mennyi diplomás munkanélküli van otthon és várja a méltó munkát.Ő legalább tesz érte,hogy legyen bevétele.
A szellemi képességeit pedig ez a pár infó nem adja vissza.
Sokáig jártam egy fizikussal, aki a NASA-nak is dolgozott, illetve professzor volt egy egyetemen. Síkhülye vagyok a fizikához, pedig amúgy jó tanuló voltam, de inkább humán tárgyak mentek.
Az égvilágon semmi gondot nem jelentett, egyszerűen nem egyenletekről és atomfizikáról beszélgettünk, hanem másról. Ha a munkájáról beszélt, akkor azt a részét értettem, hogy egy projekt összejött vagy nem jött össze, ki/mi akadályozza, stb. Az egyenleteket meg megbeszélte a kollégáival, én maximum néztem, mint boci az új kapura.
A férjem autókkal foglalkozik, ehhez se értek. Sőt, amikor néha megyek vele és beugrik a szerelőkhöz, akkor mintha egy holt nyelven beszélnének. Pl. fogalmam sincs, hogy hol van a karburátor egy kocsiban és mi a szerepe. A férjem meg az én munkámhoz nem ért.
Így én nem szerelek kocsit, ő meg nem fordít szakszövegeket.
Nekem meg van volt osztálytársam, aki genetikára szakosodott, emellett krupié.
Szóval az egy dolog, hogy kaszinóban dolgozik, de attól még nem k*rva.
Ellenben a te értelmi szintedről marhára árulkodik a kérdés, már ne is haragudj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!