Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista fiú hogy jöhet össze egy nem egyetemista csajjal?
Figyelt kérdés
Van egy csaj ismerősöm, 20 éves, kaszinóban dolgozik, hostesskedik, meg minden ilyen értelmetlen dolog. Összejött egy orvostanhallgatóval. Ez mennyire lehet hosszútávú kapcsolat, ha a srác tanul, a csaj meg csak elvan?2012. máj. 27. 13:49
1/40 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ettől függne a boldogságuk és a kapcsolatuk tartóssága.
2/40 anonim válasza:
Egyetemre járok, a párom szakmunkás. Házasodunk. Ennyire lehet hosszútávú. 24L
3/40 anonim válasza:
Még a kérdés is undorító. Sznob, idejétmúlt felfogás ez.
4/40 anonim válasza:
Úgy, hogy az egyetemista fiú nem egy beképzelt paraszt, aki a végzettsége miatt szeret valakit. Mellesleg ebben az országban hidd el, a fiú maximum pár ezressel fog csak jobban keresni majd, mint a kaszinós csaj. ;)
5/40 anonim válasza:
NEM! Fizikai képtelenség, hogy ezek ketten párosodjanak. Mint egy emu meg egy strucc, hasonlítanak de ez már itten transzfajulás kéremszépen.
Most ez komoly kérdés volt?
6/40 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a lányka csak elvan, dolgozik, szerintem azért azt sem kell lebecsülni. Ezen kívül szerencsére a szerelem nem válogat, már rég kihalt volna az emberiség, ha mindenki úgy választana párt.
7/40 anonim válasza:
Ha a csaj alulképzettebb,akkor semmi baj nincs.Bár tényleg furcsa ez az ellentét,hogy az egyik orvosnak tanul,a másik meg egy kaszinóban dolgozik...de ez még nem jelent semmit.De ha a lány lenne egyetemista,ott már gondok lennének,mert a srácnak ez sértené az egóját.
8/40 anonim válasza:
Én megértem a kérdezőt,nekem is furcsa. A nem azonos szellemi közeg és célok problémásak lehetnek. Eddig mindenki tanulhatott,aki akart,az állam egy diplomát mindenkinek fizetett,ez csak 2012-ben változott. Úgyhogy aki csak sima szakmunkás,még érettségit sem tett,az vastagon magának köszönheti. Kivétel,akinek családi okok voltak,de ilyen kevés van. A legtöbb lusta,és csak hőbörögni meg mellet verni tud,meg azt a diplomát szidni,aminek ő a közelébe se ment.
9/40 anonim válasza:
Én épp phd-zni készültem már mikor elhagyott az akkor szakmunkással rendelkező párom egy szakmunkással rendelkező lányért... hát mit ne mondjak. Ennyire számít: Semennyire sem.
Nekem nem számított, hogy sokszorosát keresem, valamint, hogy nem ért a szakmámhoz, imádtam őt. Úgy néz ki köztünk másért nem működött.
10/40 anonim válasza:
Már rég nem abban a korban élünk ahol ez számít bármit is egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!