Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista fiú hogy jöhet össze egy nem egyetemista csajjal?
Ha ez alapján működne minden....
"kaszinóban dolgozik, hostesskedik, meg minden ilyen értelmetlen dolog." És? Mi közöd van hozzá, h mivel keresi meg a kenyérre valót? Dolgozik, ami manapság sajnos nem általános. Ismerek olyan fiatal lányt, akinek eszébe sem jut elmenni dolgozni.
És hogy nem ment egyetemre? Na, bumm! Nem mindenkinek lehet tehetsége, vagy affinitása hozzá, és az a jobbik eset, mikor ezt tudja magáról valaki. És nem eltölt x évet a felsőoktatásban úgy, h a végén semmi eredmény nincs belőle.
És hogy egy orvostanhallgató fiúval jött össze? Miért, tilos ez, v mi? Nem Indiában élünk kasztok szerint. Lehet, h a fiú látott benne olyasmit, ami megtetszett neki, és fordítva.
Látom hatott az össznépi propaganda. Sajnos olyan világot élünk, hogy akinek nincs diplomája az már nem is ember. Munkanélküliként rettenetesen érzem a hátrányait pedig van néhány jó iskolám ha nem is egyetem.
Sajnállak az ilyen felfogásért és pont az ilyenek miatt van az, hogy sokan nem kerülnek olyan helyzetbe, hogy bizonyíthassanak.
Egyébként én is hostesskedtem egy darabig. Jól fizetett és ne hidd, hogy ez egy semmilyen, alja meló. Fontos az udvariasság,előzékenység, segítőkészség, kellemes személyiség, ápolt külső, kulturált magatartás na és a nyelvtudás. Egy kaszinó mégsem a vágóhíd oda pénzes emberek járnak ehhez mért igényekkel. A hostess van az ajtóban, ő az első aki alapján osztályozod a helyet ő egy céget képvisel nem csak ácsorog. Ha egyszer az életben megpróbálnád pláne egy normális cégél, egy normális helyre kiközvetítve hát elájulnál milyen követelmények vannak a legtöbb helyen. Mellesleg a hostess munka nem végérvényes mert oda csak fiatal csajokat keresnek tehát egyszer tovább kell lépnie nem ott fog megöregedni.
Mindenesetre már most több lehet az órabére, mint amennyit egy orvos kap. Az intelligencia, az emberség, az életrevalóság meg aztán végképp nem diploma kérdés egy diplomás is lehet tapló, lusta, igénytelen.
Na, hát ha felvették jogra, akkor nem egy buta lányról beszélünk. Kaszinóban meg csak az dolgozhat, aki nagyon jó nyelvtudással rendelkezik, szép, csinos és intelligensen eltársalog akárkivel, különben repülnek azonnal. A volt párommal régebben jártunk néha roulettezni, a krupié lányok/fiúk mind kedvesek és igényesek voltak. Ez a "tehetség" sok embernek nem adatik meg.
A fiúnak pedig gondolom tetszik, hogy a lány szép és kedves. Hidd el, a fiúknak nem az számít, hogy ki mit tanul, hanem hogy egy nő vonzó legyen és legyenek benne értékek.
Én inkább tisztelem az ilyen fiatalokat, mint akik büfészakon vergődnek évekig és 21-2 évesen úgy néznek ki, mint az általános iskolások, önállóságuk pedig 0. Nap, mint nap szembesülök ezzel a buszon.
ma 14:00
Nagyon tévedsz ha azt hiszed régen bárki tanulhatott egyetemen,és az állam állta.
Régen nagy szó volt ha valaki azt mondta,hogy diplomája van.Régen tényleg csak azok kerültek be,akik tudtak is tanulni. Hármas eredménnyel csak álmodozhattál az egyetemről.Mert bizony régen voltak kettes-hármas-négyes átlagú tanulók.Nem volt mindenki kitűnő.
De a szakmunkásokat is megbecsülték.
Nekem csak szakmunkás bizonyítványom van,és érettségim.Sosem voltam jó tanulásban,és hármas eredménnyel ha akartam volna se tudtam volna egyetemre menni.Egyszerűen fel se vettek volna. Mégis a férjem egyetemi tanár(villamosmérnök a szakmai végzettsége,és ebből tanít is) Én lassan 15 éve élek boldog házasságban,és soha egyszer nem hoztam kínos helyzetbe a kollégái,barátai előtt.Az évek alatt az ember ha nincs is diplomája ezért figyel,és tanul..
Nem egy papír dönti el az intelligenciát.Aki ezt hiszi,annak mindegy hogy van vagy nincs diplomája, az elég csekélyes emberke.
A kérdés nem undorító, hanem ostoba. Primitív felfogásod van.
Az ember nem úgy választ párt és nem úgy szeret bele valakibe, hogy megkérdezi, hogy milyen végzettsége van, milyen autója van, mekkora házban lakik...stb. Sőt! Mikor először szóba elegyedsz valakivel(másképp nehéz ismerkedni), akkor még azt sem tudod róla, hogy van-e párja vagy sem.
Valóban semmi közöd nincs ahhoz, hogy a lány mit csinál, de ahhoz sem, hogy a fiú kit választ magának.
(vagy akarnál a fiútól valamit?)
Tipikus magyar mentalitás, hogy belepof*zunk/belekötünk mások életébe. Foglalkozz magaddal.
És az is látszik, hogy fingod sincs a fiúkról/férfiakról.
Honnan veszed, hogy du*ják a csajt?? Mi alapján ítélkezel te felette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!