Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti eladnátok a bugyitokat pénzkeresés reményében?
Figyelt kérdés
egyik kérdésnél olvastam itt hogy egy csajnak javasolta valaki hogy pénszerzésképp el is adhatja az egyik bugyiját... ezt gyakorta megcsinálják a csajok vagy te gondokodtál már ilyenen, csináltad már? mert nem úgy nézett ki mint valami poénkodás ezzel. nem tudom én tuti nem tudnám ezt megcsinálni hogyha csaj lennék és nincs pénzem a nyáron eladom a bugyimat a szomszéd srácnak aki tudom hogy belém van zúgva utána meg nap mint nap látni utcán bárhol..de úgy látszik ez nem gond egyeseknek2009. jún. 27. 10:48
12/17 anonim válasza:
Én eladnám..persze ha nagyon le vagyok égve..akár többször iis :P imádom csinállni akkor miért nne? :D
13/17 anonim válasza:
tegnap adtam el 67/L egészségére aki szagolgatja
15/17 anonim válasza:
Én eladnám simán, eddig ez a legkönnyebb pénzkereseti lehetőség, amit életemben hallottam. :D Megyek Japánba! (Bár ott biztos nagynak számítana a fenekem. Nem baj, akkor szűkebb bugyikat veszek xD)
16/17 anonim válasza:
en veszek lanyoktol viselt tangat 10 ezer ft fizetek erte
17/17 simonjanika69 válasza:
Én megvenném, ha lenne olyan nő, aki eladná. De csakis szennyes állapotban, kimosva ugyanis semmi haszna. Túl sokat nem adnék érte, lévén ezeket a kukába is dobhatná valaki, onnan pedig nem remélhet semmiféle visszatérülést. Aki nő és ilyen szándéka van, keressen meg privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!