Internetes pénzkeresés, ti belemernétek vágni a következőbe?
Rengeteg hülyeség van amivel pénzt lehet keresni, de vagy nem fizetnek ki, vagy órákat kattintgatsz a gép előtt és alig kapsz valamit, tehát egyáltalán nem éri meg.
Jelenleg amire én gondoltam, azaz internetes szerencsejáték. Ebbe tervezem hogy belevágnék szeptembertől.
A rulettet szerintem mindenki ismeri, és van egy módszer ami a kaszinókban tiltott, hiszen ez a biztos nyeréshez vezet, és ha hosszú távon ezt csinálod, úgy kirúgnak a helyről mint a szart. Ha interneten játszik az ember más a helyzet, persze vigyázni kell, nem nyerhetsz nagy összegeket, mert elkaphatnak, és zárolják a számlád.
A lényege ennek hogy folyamatosan duplázol amíg nem nyersz:
1. forgatás - €1 PIROSSAL kezd, a golyó FEKETÉN landol, ezért elveszít €1-t.
2. forgatás - Megduplázza €2-ra a PIROST, a golyó FEKETÉN landol, ezért elveszít €2-t, összesen tehát €3-t vesztett.
3. forgatás - €4-ra dupláz PIROSON, a golyó FEKETÉN landol, ezért elveszít €4-t, összesen tehát €7-t vesztett.
4. forgatás - €8-ra dupláz PIROSON, a golyó PIROSON landol, ezért €8-t nyer.
€1 előnyre tett szert!
Ahhoz hogy négyszer ugyan az a szín jöjjön ki az esélye 1:16hoz, már ez is elég magas. Persze néha az is előfordul, hogy 7x ugyan az a szín jön ki, tehát kell hogy legyen elég pénzed, hogy sokáig tudd tartani a duplázást. (ez már teszteltem játékpénzzel)De a végén mindenképp nyersz egy €-t
A menet interneten nagyon gyors, tehát egy perc alatt biztos, hogy több euróra is szert tehetsz.
Egy valamire kell figyelni, hogy mással is kell játszani, amivel vesztesz is, és egy nap nem nyersz túlságosan magas összeget mert az már gyanús lehet. Ezért érdemes egyszerre több netes kaszinóval is játszani, és közben más játékokkal bukni, akkor valószínűleg hosszú távon is kiválóan lehet csinálni.
Én eddig csak olvastam erről, de lehet most belevágok, legrosszabb esetben maximum zárolják a számlám.
Szerintetek badarság megpróbálni?
Ez kb olyan hogy internetes munka.
mit kell csinálni?
emailt küldeni (hülyének is megéri)
2000ft kell befizetni (megkérdezed miért? Válasz: emailt cimet kell csinálni)
aztán a végén kapsz egy freemailes címet (ami vicc)
vagy mondok mást
ismerösöm talált otthon végezhetö munkát
150ezer a fizetés
mit kell csinálni?
Cigarettát tölteni
Na ha ezzel keres valaki 150 ezret akkor szerintem minden ember ezt csinálná nem?! Nevetségesek ezek a hirdetések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!