Pénzkeresés interneten lehetséges szaktudás nélkül?
Figyelt kérdés
PTC oldalak nem érdekelnek. hallottam fájlfeltöltésről arról jó lenne bővebb infó. esetleg valami más is van?2011. okt. 3. 12:55
1/9 anonim válasza:
pokerben lehet kemény pénzeket nyerni ha ügyes vagy
ilyenre gondoltál?
2/9 A kérdező kommentje:
hát nem teljesen, mert pókerben nem vagyok ügyes. :/
2011. okt. 3. 14:54
3/9 anonim válasza:
Ha volna ilyen, szerinted nem mindenki azt csinálná és nem melózna ezerrel?
4/9 A kérdező kommentje:
azért erálum, hogy van ilyen és ha idő is van és ügyes vagy akkor 100k felett keresel ha van paypalod... :D csak kb mo-n ismerik ezt 50-en...:)
2011. okt. 3. 17:36
5/9 anonim válasza:
első vagyok
fogadások és játékok
mást nem tudnék elképzelni
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ és te nagyon jártas vagy fogadásokban? :)
2011. okt. 3. 18:06
7/9 anonim válasza:
Vigyázz, mert a fogadásokkal és játékokkal a nagytöbbség - a járatlanok, mint te - csak buknak...
8/9 anonim válasza:
Ezen a fórumon sok érdekességet találsz: penzkeresok.hu
9/9 anonim válasza:
Lehet, csak egy jó ötlet kell hozzá. De ha érdekel nekem van egy ajánlatom. Akár heti 25-100$-t is kereshetsz, ami persze a belefektetett időtől függően elérheti a heti 300$-t is. Semmit nem kell fizetni ezért teljesen kockázatmentes!
További infóért nyugodtan küldj egy e-mailt : glambucket26@yahoo.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!