Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti eladnátok a bugyitokat pénzkeresés reményében?
Najó ez azért tényleg egy eléggé elvetemült ötlet.
A válasz számomra egyértelmű SOHA!!!
Szerintem ez nem így megy. Japánban például nagyon nagy divatja van ennek a bugyi dolognak. Iskolás lány megy hazafelé beugrik a megfelelő üzletbe, Hariko vagyok 16 éves, eladnám a bugyimat, öltöző, bugyit leveszi, kiviszi megkapja érte a pénzt, aztán azt majd valami pasas, akár üzletember megveszi és szaglássza.
Nem a szomszédnak viszed át személyesen a használt bugyidat. Ki a frászt érdekel, hogy egy vadidegen örül neki, életében nem látott, vagy ha igen, akkor sem tudja, hogy tiéd, az árán meg vehetsz újakat. nem kötelező persze, de ha valakit nem zavar, azért nem kell egyből károgni. Ő nem fog hülyének nézni, amiért más nem adja el, meg nem fog kritizálni sem.
Sose fogom megérteni azokat, akikre egy adott vélemény vagy hozzáállás semmilyen hatással sincs, de már is fröcsögnek, hogy gusztustalan meg ilyesmi. Nem kell megérteni sem, egyszerűen van ilyen és van aki simán eladja, attól még nem egy segg.
Hát van olyan bugyim, amitől sose válnék meg, de a többi mehet.. Mondjuk.. Nem tudja valaki, hogy kb-re mennyit adnak érte? Nem mintha el akarnám adni, csak kíváncsi vagyok.
16L
Valami idióta biztos beleveri, mondjuk egy szép tanga, ha tudod kitől van eléggé izgató :D
15F
Én eladnám jó pénzért.
Edith 13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!