Pénzkeresés könnyen, feketén?
Szoval arrol lenne szo,hogy sürgősen pénzt kellene szerezzek.Diák vagyok,s tartozok valakinek.
Akármi szobajöhetne ami nem nagyon kockázatos.
Pl.:üzemanyaglopás,biciklilopás.
Ötletek?Előre is kössz
Ugh, azért annyira ne durvulj.
Am hol laksz? Hány éves vagy?
Mennyire lenne szükséged?
Bírod a monotonitást?
Gyors neted van?
Van egy jó feketemunkám számodra.Sokat kereshetsz vele nagyon könnyen.
Le kéne sz*pni egy vagon négert.
Áh nem szokványos internetes, mondjuk át tudtam volna küldeni mailben nekem kellett volna segíteni ca. 1000-3000 aukció képeinek/ névkódjának cseréjében, a szöveg sablon, de nem tudnék 20-at fizetni,max. 5-t ez olyan kb. 2 napi pötyögés- nem nagy szám, viszont monoton. Megcsinálnám én is csak sajnos van más dolgom is és a sablonok megcsinálása már elvette pár napomat... a francba a hülye html kódokkal...
//azért ha van vki aki ezt bevállalná írhat//
A bringalopást azért sztem inkább hanyagold, mint ahogy fentebb is írták.
Kepeket berakni egy programba aztan atirni a nevet...
Tok uncsi cucc, semmi agy nem kell hozza csak klikkelgetni...
A termeklapot meg kerdezem a fejlesztoktol h mi van, mert ha azt nem lehet tomegesen beallitani akkor lehet azt is kene ctrl+c ctrl+v vel vegigmasolni...
Tehat cakkumpakk 2 avgy 3 dolog.
Am vatera pst-rol lenne szo, ha gondolod googlezz ra toltsd le es nezd meg.
Szoval nem ilyen kamu hulye netes munka, hanem valos munka/ segitseg amihez nem szukseges hogy bemassz egy irodaba / itt jegyeznem meg h sosem ertettem miert kell a telefonos munkakhoz beutazni a munkavallalonak egy irodaba a varos masik vegebe... Ertelmetlen/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!