Pénzkeresés könnyen, feketén?
Figyelt kérdés
Szoval arrol lenne szo,hogy sürgősen pénzt kellene szerezzek.Diák vagyok,s tartozok valakinek.
Akármi szobajöhetne ami nem nagyon kockázatos.
Pl.:üzemanyaglopás,biciklilopás.
Ötletek?Előre is kössz
2011. aug. 5. 00:27
12/14 A kérdező kommentje:
Énis
2011. aug. 6. 17:21
13/14 Lolme válasza:
14/14 anonim válasza:
Nagyon ovatossan keress fekete munkát,mert megtalálhatnak akár bűnözők is és bele sodorhatnak fájdalmas mocskos munkákba ami csaló és egy életre tönkre tehet sőt életed is elveheti.Sok rosszat olvastam,láttam nemkellene ilyen fiatalon a halálba rohanod.Veszélyes vadvilágot érünk.Csak segíteni szerettem volna nem itélkezni és nem ijesztgetni.De a valóság ma már néha igen vedzélyes főleg ha pénzről van szó.Jobb ha nembízol meg mindenkiben aki munkát ajál gyorsan sok pénzért.Az nem mindig úgy van ahogy előadják főleg ha"ú,hát j" helyen jársz,tudok melót semmi rizikó de utaznod kell"Ezt jobb ha rögtön törlöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!