Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tetszik az albim tulaja. Együtt lakunk, minden közös, ő az egyik szobában én a másikban lakom.
Figyelt kérdés
Oda vagyok érte.kedveljük egymást,megyünk ide-oda.nem merem megmondani neki,mert lehet ő nem így érez.az albi meg kellene...22l2012. máj. 9. 20:33
11/22 A kérdező kommentje:
Hát az kemény csalódás lesz nekem...
2012. máj. 9. 20:51
12/22 anonim 

válasza:

Legalább nem írtad volna,hogy anyagi dolog is van a történetben,így az a kép rajzolódik ki,hogy te is az útszéliek konkurenciája akarsz lenni.
13/22 anonim 

válasza:

Ha költöznöd kell... van egy üres szobám :)
14/22 A kérdező kommentje:
Hazaköltözhetek ha muszáj.nem az albiért kéne,megoldanám.csak beleestem.félek a pofára eséstől.
2012. máj. 9. 21:10
15/22 anonim válasza:
Ha ketten éltekä laksba és még nem dugott meg, akkor felejtsd el mert tuti hogy ratyi! Már ne is haragudj egy igazi fiu már rég meghajtott voln még ha csúnya is lennél akkor is bekapatta volna veled mivel ugyse tudná meg senki.
16/22 A kérdező kommentje:
Utolsó,ezt a hangnemet ki engedte meg neked?
2012. máj. 10. 13:52
17/22 anonim 

válasza:

Azért ez durva, hogy valaki úgy gondolja, hogy akkor rendes egy fiú, ha rögtön megdugja a lakótársát!!! Eléggé eltorzult ez a világ....
Arra nem gondoltál, hogy mondjuk azért nem próbálkozik a lánynál, hogy nehogy elmenjen az albérletből? Lehet, hogy ő is tehetetlen, nem látja rajtad, hogy tetszel-e neki vagy nem.
18/22 A kérdező kommentje:
Jó,akkor kérlek válaszoljatok:ha rondának tartanál egy lányt akkor is kiadnád a szobád neki?
2012. máj. 10. 15:36
19/22 anonim 

válasza:

Ha van lehetőséged az albérletben főzni, csinálj valami finomat és hívd meg a főbérlőt. Ha erre nincs lehetőség vigyél valami finomat a szüleidtől és egy nyugis időszakban kináld meg. Semmiképpen ne ajánlkozz fel, nem méltó egy rendes nőhöz.
20/22 A kérdező kommentje:
Nem főbérlő,tulaj,együtt élünk ketten,én főzök.
2012. máj. 10. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!