Tesóval egy szobában. Ez gáz?
Hát míg kamaszok nem lesznek, addig nemtől függetlenül nincs gond, fiú és lány megfér egymás mellett. Ha viszont már tinik lesznek, még egy lány-lány vagy fiú-fiú testvérpár megvan egy szobába, de különneműeknél nem túl nyerő a helyzet.
De szerintem mire fennállna ez a helyzet, tudtok változtatni, ha akartok, vagy az is lehet, hogy a nagyobbik középiskolába kerülésével megoldódik a probléma, mert koleszba menne önként. :)
Párom a nővérével osztozott egy szobán, 5 év a korkülönbség. Mire a párom úgy igazán kamaszodni kezdett, arra a nővére elment főiskolára. De ha hazaér, megkérdem, mik a tapasztalatai. :)
pont tegnap vagy elötte volt ugyanez a kérdés, nem dobja ki?
12 éves koromig egy szobába laktunk hugommal. amig nincs saját külön izlés, addig nem zavaro egyáltalán.
Mi négyen vagyunk. Ketten a nővéremmel egy szobában. az öcsém és a húgom a másikban. A húgom 15 éves,az öcsi 12. Semmi gond nincs ebből. Igaz,néha összevesznek a rendrakáson,ahogyan mi is.
Régen sem volt a gyerekeknek külön szobájuk,mégis felnőttek.
Ilyen pici korban pedig még jó is ha a két gyerek egy szobában van.
Szerintem nem lehet ebből nagyobb probléma - legalábbis külön is van legalább annyi, mintha együtt volnának, ez nem azon fog múlni.
Én (lány) az öcsémmel egy szobában voltam mindig, kicsi korunkban játék stb. szempontjából jó volt, de később sem éreztem ennek hátrányát, sőt. Pl. az öltözködést is lehet diszkréten intézni, talán ez az egyetlen, "legmagánabb" dolog.
Most azt mondom: semmi hátrányom nem származott ebből, sőt, azt gondolom, alkalmazkodóbbak vagyunk (nemcsak egymással és családon belül, hanem más emberekkel is), nem feszengünk, és ez így van rendjén - akár együtt nőnek fel, akár nem.
a 6 évvel idősebb nővéremmel 14 éves koromig laktam egy szobában, ő 20 volt, mikor külön szobába kerültünk 16/l
15 éves korukig simán lehetnek egy szobában, vagy tovább, ha ilyen kicsi a korkülönbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!