Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvetetnéd még időben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvetetnéd még időben a fogyatékkal születendő gyerekedet?

Figyelt kérdés
Nincsenek anyagi gondjaid, szeretnél gyereket, de vajon beteget megtartanál? NEm érint a kérdés, csak kíváncsi vagyok a két fél hozzáállására. Férfi mit mondana, Nő mit szeretne.
2012. ápr. 30. 21:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Elvetetném. Alapból ha én nem leszek neki hogy fogja túlélni? Már ha én halok meg előbb persze. Remélem nem lesz ilyen problémám a későbbiekben :(
2012. ápr. 30. 23:16
 22/26 anonim ***** válasza:
Férfiként az abortusz mellett lennék. A 18/21 (22:43)-nak meg üzenném, hogy ja, megszülni és kórházban hagyni tényleg a "leghumánusabb megoldás" - ÖNMAGÁVAL szemben. Se döntés, se gond, se lelkiismeret, "az én lelkiismeretem tiszta, oldja meg valaki más"...
2012. máj. 1. 15:16
 23/26 anonim ***** válasza:

Hát mit ne mondjak az is nagyon humánus, ha megöli valaki.

Nyilván így nehéz nyilatkozni, hogy nem vagyok ilyen helyzetben, de szerintem nem vetetném el. Ha végképp 100%os gondozásra is szorul, számos olyan intézmény van, hogy az ilyen eseteket ápolják, nem kell az embernek eldobnia magától. Én találkoztam nem egyszer ilyen beteg gyerekekkel, és bátran állítom, hogy egy nagy része boldogabb, mint a magukat testileg és lelkileg egészségesnek mondók. Szerintem őnekik is van joguk az élethez.

2012. jún. 6. 13:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Kedves előző, itt valójában a fogyatékosság természete a kérdéses... pl. a részben önellátásra képes enyhe-középsúlyos szellemi fogyatékosok valóban a világ legboldogabb emberei tudnak lenni... egy egész nap ágyhoz kötött, ámde ép tudatú emberről ez már nem mondható el...
2012. jún. 6. 14:24
 25/26 anonim ***** válasza:
Sajnos vagy nem sajnos ebben úgy sem fogunk egyet érteni, az én véleményem az, keresztény lévén, hogy az embernek nincs joga elvenni egy másik ember életét. Akár abortuszról van szó, akár eutanáziáról.
2012. jún. 6. 14:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát, akkor valóban nem fogunk ebben egyetérteni, én a halálbüntetést abszolút ellenzem, az abortuszt elfogadom, az eutanáziát inkább ellenzem, szoros kivétellel - ami a valóban gyógyíthatatlan, valóban csillapíthatatlanul szenvedő áp tudatú beteg ember megismételt, saját kérése. Ez esetben azt gondolom, hogy az orvos és a beteg ügye, nem írnám jogszabályba, de nem is büntetném, no mert azt gondolom, hogy ez az eset ex lex, a felsorolt feltételek együttes megléte után kívül áll a joghatóságon, emberiességi kérdés.
2012. jún. 6. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!