Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvetetnéd még időben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvetetnéd még időben a fogyatékkal születendő gyerekedet?

Figyelt kérdés
Nincsenek anyagi gondjaid, szeretnél gyereket, de vajon beteget megtartanál? NEm érint a kérdés, csak kíváncsi vagyok a két fél hozzáállására. Férfi mit mondana, Nő mit szeretne.
2012. ápr. 30. 21:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
22/f vagyok, és őszinte leszek, én nem szeretnék fogyatékos gyermeket. Sajnálom, ha megbántottam bárkit is, de ez az én véleményem.
2012. ápr. 30. 21:30
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Elvetetném.
2012. ápr. 30. 21:32
 3/26 Diavolino44 ***** válasza:
100%

IGEN! Igen! Igen!

Csak az tudja ezt, akinek vannak fogyatékkal élő ismerősei. Látom szegényt mennyire kiveti a társadalom, s ezt nem fogja tudni megoldni egy jó szülői háttér. S egy idő után a szülők is belefáradnak. Ezzel rengeteg szenvedést szabadítasz a gyerekre, amit ha szülő leszek nem akarnék a gyerekemnek. Nem érdekel, fiú vagy lány, visszahúzodó vagy vagány de egészséges legyen!!!!!!!!!!

2012. ápr. 30. 21:32
 4/26 anonim ***** válasza:
Ha az első fogyatékkal születne, akkor van esély, hogy az utána következő próbálkozások is rosszul sülnének el. Nem tudom, ehhez ezt át kell élni (Isten ments!), így nem lehet róla nyilatkozni... Szerintem el, de nem biztos.
2012. ápr. 30. 21:33
 5/26 anonim ***** válasza:
28%
még jó hogy. rendes gyereket se akarok, nem még fogyatékosat. nem tudna teljes életet élni úgyse 21L
2012. ápr. 30. 21:35
 6/26 anonim ***** válasza:

Ahogy az utolsó mondta. Még rendeset sem akarok. Meg szerintem nem is fogok akarni.

Reflexből abortusz. Iszonyat szenvedés egy igyen gyerek élete, nem beszélve a szülei életéről... Ilyet soha nem akarok.

21F

2012. ápr. 30. 21:38
 7/26 anonim ***** válasza:
Egyértelmüen! nem lehetne jó vége csak rengeteg fájdalom
 8/26 anonim ***** válasza:
Igen el, de elsősorban azért, mert nem akarnám, hogy az egész életét így "élje" le, fájdalmak között, kiszolgáltatottan. 22/L
 9/26 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire az. Ha nem kell élete végéig pelenkázni, szerintem nem.
2012. ápr. 30. 21:39
 10/26 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Attól függ,hogy milyen súlyos fogyatékosság. Ha olyan fajta,ami állandó segítséget követelne,akkor biztosan elvetetném,hiszen ha nem tudna egyedül boldogulni,akkor nem lenne teljes az élete. Viszont ha kevésbé súlyos lenne a probléma,olyan amivel együtt lehetne élni,akkor nem biztos,hogy elvetetném...persze ez nem egyértelmű. Mindenki egészséges gyereket szeretne. 20/L
2012. ápr. 30. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!