Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvetetnéd még időben a fogyatékkal születendő gyerekedet?
Mégis mit jelent nálad az, hogy fogyatékkal élő?
Azért nem mindegy, hogy nincs meg egyik végtagja sem, vagy épp Down-kóros, vagy csak nyúlszája van, esetleg eggyel több ujja.....
Tehát támogatnátok, vallást, hitet és isten akaratát félredobva. Az önállóan élteképtelen embert íly módon segítsük át a halálon, ezzen megkímélve a szenvedéstől.
Egyébként én is így állnék hozzá.
mindenképp!
hogy miért?
- nem szeretném azt, hogy később szenvedjen
- -||- , hogy gúnyolják
- -||- , hogy ne tudjon teljes életet élni
stb stb
Ezt egy olyan nő mondta nekem, aki, bár tudta, hogy beteg, de megszülte Down-kóros gyermekét. Azóta- 12 év alatt- megváltozott a véleménye. Szóval azt mondta: tudatosan beteg gyereket szülni önzés, és a gyerekkel szemben!
Én osztom a véleményét!
NEM. A magyar egészségügyben azt sem tudják megmondani, fiú lesz vagy lány, nem hogy azt hogy fogyatékos-e. Továbbá megjósolhatják az elsō pár hónapban, hogy TALÁN mi lesz, a végén meg az egészséges gyerek láttan azt mondják, hogy nem 100% amit mondanak.
Ismerek olyat, akinek fogyatékos gyereket jósoltak, és jó hogy nem vetették el, mert egészséges lett. Ha meg fogyatékos is, akkor is meg kell adni neki az élethez a jogot.
Még egy teljesen ép embernek is nehéz élni, nagyon sokaknak kell nélkülözniük, és ezt nem is sorolom tovább.
Szóval nem elég, hogy hatalmas gondot jelentene az egész családnak, neki nagyon nagy eséllyel elég rossz élete lenne.
Szóval igen, elvetetném.
Semmiképpen nem öl(et)ném meg.
Ott hagynám a kórházban. Akkor nevelőintézet és onnan örökbe fogadhatják. A leghumánusabb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!