Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvetetnéd még időben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvetetnéd még időben a fogyatékkal születendő gyerekedet?

Figyelt kérdés
Nincsenek anyagi gondjaid, szeretnél gyereket, de vajon beteget megtartanál? NEm érint a kérdés, csak kíváncsi vagyok a két fél hozzáállására. Férfi mit mondana, Nő mit szeretne.
2012. ápr. 30. 21:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mit jelent nálad az, hogy fogyatékkal élő?

Azért nem mindegy, hogy nincs meg egyik végtagja sem, vagy épp Down-kóros, vagy csak nyúlszája van, esetleg eggyel több ujja.....

2012. ápr. 30. 21:42
 12/26 A kérdező kommentje:

Tehát támogatnátok, vallást, hitet és isten akaratát félredobva. Az önállóan élteképtelen embert íly módon segítsük át a halálon, ezzen megkímélve a szenvedéstől.

Egyébként én is így állnék hozzá.

2012. ápr. 30. 21:47
 13/26 A kérdező kommentje:
"fogyatékkal" -> önállóan képtelen magát ellátni.
2012. ápr. 30. 21:48
 14/26 anonim ***** válasza:

mindenképp!

hogy miért?

- nem szeretném azt, hogy később szenvedjen

- -||- , hogy gúnyolják

- -||- , hogy ne tudjon teljes életet élni

stb stb

2012. ápr. 30. 21:52
 15/26 anonim ***** válasza:

Ezt egy olyan nő mondta nekem, aki, bár tudta, hogy beteg, de megszülte Down-kóros gyermekét. Azóta- 12 év alatt- megváltozott a véleménye. Szóval azt mondta: tudatosan beteg gyereket szülni önzés, és a gyerekkel szemben!

Én osztom a véleményét!

2012. ápr. 30. 21:53
 16/26 anonim ***** válasza:
35%

NEM. A magyar egészségügyben azt sem tudják megmondani, fiú lesz vagy lány, nem hogy azt hogy fogyatékos-e. Továbbá megjósolhatják az elsō pár hónapban, hogy TALÁN mi lesz, a végén meg az egészséges gyerek láttan azt mondják, hogy nem 100% amit mondanak.

Ismerek olyat, akinek fogyatékos gyereket jósoltak, és jó hogy nem vetették el, mert egészséges lett. Ha meg fogyatékos is, akkor is meg kell adni neki az élethez a jogot.

2012. ápr. 30. 22:02
 17/26 anonim ***** válasza:

Még egy teljesen ép embernek is nehéz élni, nagyon sokaknak kell nélkülözniük, és ezt nem is sorolom tovább.

Szóval nem elég, hogy hatalmas gondot jelentene az egész családnak, neki nagyon nagy eséllyel elég rossz élete lenne.

Szóval igen, elvetetném.

2012. ápr. 30. 22:07
 18/26 anonim ***** válasza:
25%

Semmiképpen nem öl(et)ném meg.

Ott hagynám a kórházban. Akkor nevelőintézet és onnan örökbe fogadhatják. A leghumánusabb megoldás.

2012. ápr. 30. 22:43
 19/26 anonim ***** válasza:
Párom huga down kóros, de már nagy koru és tisztában van vele. Szívszorító hallani mikor álmodozik, hogy neki lesz munkája és lakása..
2012. ápr. 30. 22:58
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
én elvetetném, pedig én tényleg nagyon abortuszellenes vagyok. részben önzőségből is, igen, de milyen élet várna a mai világban egy fogyatékos gyerekre? hát nem túl jó, az biztos! különben is: én sem élek örökké, hogy végig velem éljen, és fogyatékos gyerek mellett nem sok időd van egy másikra. még ha lenne is tesója, a testvér életét sem cseszhetem el avval, hogy a halálom után még a tesóját is tutujgatnia kelljen! igen, rám lehet mondani, hogy szemét vagyok, és nem ismerem a testvérszeret fogalmát! de ez nem igaz: a húgom a legjobb barátnőm, nélküle szinte levegőt sem veszek, és a nagybátyám fogyatékos, ha érdekel bárkit is. a nagypapám, aki neveli, még ugyan nagyon jól van, de ő sem fiatal már, mi pedig messze lakunk tőlük. és bizony törjük azon a fejünket, mit csináljunk remélhetőség szerint csak jó pár év múlva. egy fogyatékos embert nem lehet kiszakítani a megszokott környezetéből, és nálunk már nem is lenne szegénynek helye. vagyis marad az intézet, ami nem két forint. sem egy fogyatékkal élőnek, sem a rokonainak nem könnyű ez a helyzet.
2012. ápr. 30. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!