Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyiből kellene levágnia egy férfinak, hogy nem kívánatos a közeledése?
Nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem, a főnököm rám hajtott, tapogat, elég perverzen bókolgat egyfolytában, hív ide-oda. Én minden közeledését kikerülöm, de nyilván a munka miatt muszáj beszélnem vele. Annyit tudok tenni, hogy nem megyek vele el sehova ahova hív, nem válaszolok semmi megjegyzésre, csak kínosan mosolygok, és nem nézek rá, ha bámul, de nem vágja le a dolgot. Konkrétan sarokba szorít, és teljesen leblokkolok tőle, mert közben meg majdhogynem sír, és teszi a kétértelmű megjegyzéseket.
Nem is találtam még alkalmat, hogy kerek-perec megmondjam, hogy nem pálya a dolog, nagyon alattomos az egész.
Egy ötvenvalahány éves pasiról van szó, kétszer annyi idős mint én. Imádom a munkámat, de azon gondolkodom már, hogy így fel kell mondanom. Nagyon kiszolgáltatott helyzet.
Szerintetek is látnia kellene minden normális embernek, hogy nem kölcsönös a dolog, nem? Mi a fenét lehet csinálni ilyen helyzetben?
Ó, ha ilyen írásos nyomok is vannak, akkor még "könnyebb" dolgod lesz - ezeket semmiképp ne dobd ki, rakd el, hátha szükség lesz rá (arról nem is beszélve, hogy a dolog súlyosabb, ha rendszeresen, visszatérően zaklat - amit pont ilyenekkel lehet bemutatni). Azért a hangfelvételt sem vetném el, a lényeg (bármilyen bizonyító dokumentumban), hogy ne legyen félreérthető. Erre nem tudom mennyire ügyel a főnököd - a többség nem ennyire intelligens. Mert akkor bizony nem fogja tudni kimagyarázni.
Nagyon szívesen a segítséget, remélem sikerül megoldanod a helyzeted! Ha van még kérdésed, privátban megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!