Hogyan lehet távoltartani a teraszon nem kívánatos macskákat?
Figyelt kérdés
Hallottam macsariasztóról, de az Alphazooban, nem ismerik.2012. ápr. 24. 06:53
1/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert a szomszéd macskák nálunk alszanak és pisilnek egész éjszaka... Egyébként egyszer pár éve kisebb növényvédő boltban vásároltunk egy sray-t amivel körbefújtuk a teraszokat meg az ablakpárányokat, nem teljesen csak macskákra volt alkalmas, hanyem nyest és kisebb rágcsálók ellen. Már nem tudom pontosan a szer nevét, de agrárbolokban biztos tudnak segíteni.
2/5 anonim válasza:
Ultrahangost ne próbálj, nem ér semmit. Állítólag a levendula szagot nem szeretik, esetleg spricceld körbe levendula illóolajjal a teraszt.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vált be a levendulaolaj, mellesleg drága is, minden nap kétszer lecsepegtetni vele mindent. :(
2012. ápr. 27. 07:09
4/5 anonim válasza:
Addig, amíg le nem szoknak az erkélyedre járásról, háztartási boltban kapható Szalmiákszesszel locsold az erkélyed. Nem szeretik az ammónia szagot. Neked nem annyira kellemetlen, mint nekik, de elég hamar elszoknak onnan.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni. Bár kezdem azt gondolni, h nincs szaglása a macskánknak. Sem a tömény levelndulaillóolajat sem a macskariasztó sprayt nem érzi, simán beleszagol....Vetttem macskaűző növényt is. semmi. ott ül mellette.
2012. jún. 12. 06:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!