Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, már nem ilyen a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, már nem ilyen a férfi ideál?

Figyelt kérdés
Magas,izmos, széles váll,rövid haj,férfias arc, intelligens,elegáns, tehát egy férfi...Néha olyan lányokkal látom az ilyen alacsony,vékony vasalt hajú, "baba" arcú fiúkat.. hogy az állam le esik...Mi olyan vonzó bennük?

2012. ápr. 10. 07:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

De ez szeritnem egyértelmű. Mindkét nemnél igaz, hogy a másikra úgy tekintenek, hogy

a, nem ideálishoz kevés elvárással, majd pozitívan csalódnak és happy and (ha meg nem, könnyen lesz olyan ,aki igen).

b, ideálishoz eleve nagyon magas követelményeket tesznek, hogy ez biztos iylen meg oylan. Aztán a legtöbbször pofáraesés a vége.

2012. ápr. 10. 09:26
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Én külön kérem a férjem, hogy ne borotválkozzon, mert a borosta szexi.

A Justin Bieber típusú izék nem jönnek be nekem se. Hiszen tulajdonképpen úgy néz ki mint egy 10 éves gyerek.

Nem tudom, én már ovis koromban is rajongtam Magnumért és Sonnyért a Miami Vice-ból.

De nyilván ez egyéni preferencia kérdése.

26/N

2012. ápr. 10. 09:33
 33/41 anonim ***** válasza:

[link]

Na valami ilyesmi az ami szerintem kívánatos. Az tény, hogy a tekintetet a fotós középre irányította.

:-D

2012. ápr. 10. 09:41
 34/41 anonim ***** válasza:

Huuhh ez a vita elég fura eredményeket szült.

(realista vagyok és nem pártolok sehova)

1.mindenki abból él amilye van.és amugy a hosszú haj a lázadás szimbóluma...nem a b.ziságé.

Tegyünk külömbséget macsó és macsó közt is...

és amúgy is ez a téma nem attól függ hogy most mi férfiak hogyan irogáljuk le egymástXDDD

A női lény a döntő!!!

vannak érzékenyebb lányok akik ííírtóznak a keményfiúktól de az ellentéte is jelen van.

mi annyit tehetünk hogy jól megválogatjuk a társaságunkat.

BOCS ha ugráltam a témák között és amugy igen a legtöbb b.zi tényleg a kigyúrt platina arcú "keményfiu"

Dave

2012. ápr. 10. 09:50
 35/41 anonim ***** válasza:
Nekem már olyan sok féle küsejű pasi tetszett, hogy nem is udom meghatározni, hogy mi az izlésem, ha van ilyen. Nekem inkább az jön be egy pasinál, ha nem beszél sokat magáról, nem kérkedik, szerény, nincs oda magáért és nem képmutató. Ez mind együtt olyan aranos tud lenni!!! :D
2012. ápr. 10. 10:08
 36/41 anonim ***** válasza:
62%

Jól érzem magam ahogy vagyok, tudom mire vagyok képes s ez nem a külsőségektől függ. Amúgy inkább komposztálódom el magányosan minthogy a mellkasom borotváljam vagy rózsaszínt vegyek fel.

34 ffi

2012. ápr. 10. 10:25
 37/41 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező

ezek a "alacsony,vékony vasalt hajú, "baba" arcú fiúk"

nem emberek ezek lények ... normális nővel nem látod őket csak ilyen izékkel

én szégyellném magam ha úgy néznék ki és nem tudnám a páromat megvédeni

ettől eltekintve lehet hogy normálisak is tudnak lenni de semmire valók

2012. ápr. 10. 11:39
 38/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, két kérdés?

1. Neked csak az általad leírt férfi a férfi? A többiek buzzancsok? (halmazelmélet szempontjából ezt egy kérdésnek vedd)

2. Én magas vagyok, normálméretű a vállam, sajnos vékony vagyok (pechemre az a fajta vagyok aki akármilyen szenny ételeken él nem képes elhízni, és igen kondít tömegnövelőt is próbáltam), állatlába fekete/piros vagy egyéb más sötét színű ruhákba járok, hajvasalót életembe kezembe nem vettem (rövid max 2-3 cm-es hajam van), babaarcot azt nem mondanám, de fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Intelligenciámról nem nyilatkozom, mert úgyse lehetne elhinni, hogy hazudok (mármint tényleg elhiszem magamról, hogy okos vagyok pedig nem) vagy nem.

Engem melyik kategóriába sorolnál

2012. ápr. 10. 13:14
 39/41 anonim ***** válasza:
a tetején lévő kérdőjel eltévedt, képzeld legalulra
2012. ápr. 10. 13:15
 40/41 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdésed lányokhoz szólt, nem nőkhöz, ezért bátorkodom válaszolni:)

Amikor összejöttem a barátommal, én 16 voltam, ő még a 15-öt sem töltötte be. Baromira nem érdekelt, hogy mennyire "férfias" (egyáltalán mennyire lehet férfias egy 14 éves srác?) vagy mennyire nem, és máig sem érdekel. Vasalja a haját? És akkor mi van? Vékonyka? Lesz@rom! Romantikus és gyengéd, jókat lehet vele röhögni, előzékeny, isteni a humora, jóképű... Nekem ez többet számít, mint a széles váll meg a rövid haj.

2012. ápr. 10. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!