Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a fiú/férfi ideálotok? Milyen pasiról álmodtok, vagy milyen pasi jön be nektek?
én is 170 vagyok,(és pasi)
akkor már nem is kellenék csak ezért?
le merném fogadni, hogy nem Veszprém megyében élsz,vagy a közelében.vagy van pasid,úgy hogy nem is mondom hogy írj nekem....
de legalább nem 4 centin múlik.
- minimum 10 centivel legyen tőlem magasabb (nem nehéz ugyanis elég kicsi vagyok)
- barna, fekete haj
- barna, zöld szem
- nálam az izmosság nem feltétel, de szeretem, ha egy pasinak jó izmos a karja és kemény a feneke :D
- ápolt
- nekem nagyon tetszenek az úgy (vagy hasonlóan) öltözködő srácok, mint Travie Mccoy
- a szemüveg nekem minuszos, nem tudom miért
- hasonló zenéket hallgat, mint én, tehát szeressen legalább 1 stílust amit én is pl: vagy a rockot, vagy a hip hoppot, vagy a dubstepet
- logikusan gondolkozzon, nem szeretem, ha valakinek (főleg a fiúmnak) nekem kell elmagyarázzam egy átlagos dolog logikáját..(persze itt nem a női logikára gondolok, ami nekem átlagos)
- tudjon viselkedni és viselkedjen is
- ne lógjon folyton rajtam
- ne akarjon féltékennyé tenni, valami félre értés miatt
- meg lehessen vele beszélni a dolgokat
- ne legyen agresszív
- ha én kedveskedek neki valamivel, néha legalább viszonozza, vagy éreztesse, hogy tényleg köszöni
- szinte bármiről el lehessen vele beszélgetni
(most itt nem az én ilyen-olyan bajaimról lenne szó, mert én azokat párkapcsolatba nem szeretem úgy nagyon kitárgyalni, meg untatni a páromat.. inkább barátnőkkel, barátokkal)
- ne titkolja előlem, ha gáz van, csak mert ő nem akarja, hogy kellemetlen legyen a hangulat (ugyanis egy párkapcsolatban nem csak boldogságban kell a másikkal lenni)
- legyen megértő
nagyjából ennyi.. (: elég sok, de álmodozni szabad :D
Utolsó hány éves vagy ? :D Amúgy én szerintem megfelelnék számodra , bár nembiztos ,hogy te nekem igen mert hogy elég válogatós vagyok :D Most leírom az álom nő jellemzésem:
-Modell alkatú, magas(nagyon szeretem ha a lány kb olyan magas vagy magasabb mint én ami azért nem nehéz a 175 cmel :D) -hosszú lábú, dús hosszú barna hajú
-(nagy mellű – nem fontos annyira), formás fenekű
-Hibátlan arc mintha az angyalok faragták volna
-pattanásoktól ,büdös szájtól zsíros hajtól mentes, mindenhol csupasz puha ;)
-intelligens, ambíciózus , (esetleg talpra esett de akkor
közben gyengéd , felnéz rád, a védelmedet keresi és nagyon aranyos is tudjon lenni :) )
- mindenben partner
-HŰSÉGES és rajtam kívül még nem b*szta meg senki(tudom ez nagyon naív :D )
-Tökéletes izlésvilággal rendelkezik(mivel engem válaszottt)
- Mindenki irigyen bámuljon miatta, és anyám is elégedett legyen vele ;)
- és végül: az egész élete , lénye fogjon meg annyira hogy engem meggyőzzön róla hogy ő az enyém a legjobb számomra és egymásnak vagyunk teremtve.bla bla bla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!