Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a fiú/férfi ideálotok? Milyen pasiról álmodtok, vagy milyen pasi jön be nektek?
na én el tudom mondani, bár nem vagyok nő:
-LEGYEN MAGAS, nem elég, hogy magasabb, mint ők. Főleg, hogy szeretnek magassarkú cipőt hordani.
-legyen határozott, kivéve velük, velük gyengéd és megértő (legtöbben itt buknak el, mert a számukra határozottnak tűnő legtöbbször egy öntelt, egoista, aki egy idő után velük sem tesz kivételt)
-"tudja, mit akar"=neki még gondolkodni se kelljen arról, amiről nincs kedve, és nyilván, aki tudja, mit akar, tele is van pénzzel
-legyem humoros (csak ha az előzőek teljesülnek, különben felesleges
Azt a lányt kell keresni, aki nem ezekhez ragaszkodik, van olyan, csak kevés.
Az én elvárásom egy pasitól belsőleg (nem fontossági sorrendben írom):
- kedves
- hasonló humorérzékkel rendelkezik, mint én. Bármikor meg tud nevettetni.
- Optimista, nyugodt természetű
- Intelligens (de azért okostojás se legyen, mert utálom ha okoskodik valaki :S )
- Ki tudja mutatni az érzelmeit, nem szégyelli kimondani a "Szeretlek" és a "Hiányzol" szavakat vagy ezeknek a szinonimáját, feltétel nélkül szeret.
- Figyel rám, támogat dolgokban, illetve elmondja őszintén a véleményét.
- Nincsenek tabuk köztünk, szexben se; kommunikáció!! (és a napi dolgokat is megbeszéljük)
- Közös érdeklődési kör, de azért legyenek egyéni hobbijaink is.
- Rock zene szeretet, vagyis rocker pasi jöhet csak szóba :)
- Szeresse a plüssállatokat :D :)
Külsőleg:
- Barna, fekete haj.
- Barna vagy zöld szem.
- Szakáll illetve borosta (kiráz a hideg a babapopsi arcú srácoktól!!)
- Szép mosoly, ápolt fogak!
- Magasság nem érdekel.. alacsony vagyok és volt már 160 cm-es pasim is, de 190 is :) De talán a 170+pár cm a legideálisabb számomra :)
- Macis is lehet, mert jobb hozzábújni, mint egy csontvázhoz vagy egy izompacsirtához. Nekem a kockahas se jön be, de azért 200 kg se legyen:)
Ennyi :)
És ami a legjobb: nekem pont ilyen Párom van! :))))
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!