Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, már nem ilyen a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, már nem ilyen a férfi ideál?

Figyelt kérdés
Magas,izmos, széles váll,rövid haj,férfias arc, intelligens,elegáns, tehát egy férfi...Néha olyan lányokkal látom az ilyen alacsony,vékony vasalt hajú, "baba" arcú fiúkat.. hogy az állam le esik...Mi olyan vonzó bennük?

2012. ápr. 10. 07:48
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

"Tudod a vasalthajúak 100%-a hetero"

Hát barátom egy picit elvagy tévedve szerintem.Látom belegázoltam a kicsiny lelkedben és most itt vergődsz nekem...

2012. ápr. 10. 09:04
 22/41 anonim ***** válasza:
34%

A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.

20/20 ma 08:57

most te egy ilyen kis páwa göcsög vagy, aki fényezi a páwaságát vagy egy csaj vagy aki a páwákra bukik és kiáll mellettük?

2012. ápr. 10. 09:04
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem ,de ez az igazság. B*znyákok a férfiakat szeretik, mit kezdenének a csajos hapsikkal? Semmit. Szóval ez van Magnum, próbálkozz a széles hátaddal, a szőrős mellkasoddal a homároknál, tuti befutó lennél. Ha már a lányoknak nem kellesz. :)
2012. ápr. 10. 09:06
 24/41 A kérdező kommentje:
:D imádom az ilyen komment huszárt, látom megsértettelek bár fogalmam sincs hogy mivel, de nem is érdekel...vergődj csak
2012. ápr. 10. 09:07
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
Szóval aki egyetért veled, az érvel, aki nem, az vergődik. Na látod ezért nem kelelsz a csajoknak, mert buta vagy. Szóval az intelligenciát le is húzhatod a listádról.
2012. ápr. 10. 09:08
 26/41 anonim ***** válasza:
55%

oké ez egy páwa buznyák, aki el van telve magától.

jönnél a 8-ba, de nevetnék amikor rád szálnak a digo cigok.

2012. ápr. 10. 09:10
 27/41 A kérdező kommentje:
Vitatkozhatnánk hogy kinek mit kéne lehúzni a listáról, na mind1 további szép napot én mentem edzeni...:)
2012. ápr. 10. 09:10
 28/41 anonim ***** válasza:

Na jó, csak ugrattalak, befejezem. Amúgy sajnos aki rózsaszínbe öltözik, még a huszonéves csajokat is hamarabb megkapja. Minél tökéletesebben nézel ki (én távolról sem vagyok az, hál égnek, meg is mondom, miért), annál jobban megijednek tőled. Tehát ha tényleg ez a jól kisportolt, magas, intelligens stb vagy, akkor buktad.

Ez olyan ,hogy a legtöbb fiú/férfi megijed a minél tökéletesebb nőtől/lánytól. Minél szebb egy lány, annál magányosabb.

Mert a férfiak azt hiszik, hogy nem leeht vele semmiről sem beszélgetni, meg biztos pénzéhes, holott a sok "tökéletes" nő közül a legtöbb alapjáraton olyan. Nem tölt órákat a tükör előtt, tanulékonyak, nem költenek vagyonokat a külsejükre. Egyszer szólítottam le egy iylen nőt, nem bántam meg.

2012. ápr. 10. 09:14
 29/41 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg ilyen vagyok, jó tudni hogy nem éri meg normálisnak lenni :D , sebaj...
2012. ápr. 10. 09:17
 30/41 anonim ***** válasza:

Olvasod a tesztoszteron honlapot? Ott van szó az aranymetszetről. Hogy egy férfinak 130-as váll kell a 81centis derekához, 180 magasságához (tehát nagyon széles váll, nagyon keskeny csípő). Ez leeht vonzóa férfiak számára, de a nőket taszítja. (Oké a cikk hivatkozik valami közvélemény kutatásról, csak a sok hülye gyúródani azt nem veszi észre, hogy a válaszadók nagyon kicsi hányadának van oylan palija, mert amúgy nem kéne a nőknek, csak tetszik). Sok gyúródani csak álmodozhat nőkról, kapnak vlaami bohóc cicababát és kész, több nem jár nekik.

Szóval ne tökéletes legyél, hanem életszerű.

2012. ápr. 10. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!