Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, már nem ilyen a férfi ideál?
"Tudod a vasalthajúak 100%-a hetero"
Hát barátom egy picit elvagy tévedve szerintem.Látom belegázoltam a kicsiny lelkedben és most itt vergődsz nekem...
A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
20/20 ma 08:57
most te egy ilyen kis páwa göcsög vagy, aki fényezi a páwaságát vagy egy csaj vagy aki a páwákra bukik és kiáll mellettük?
oké ez egy páwa buznyák, aki el van telve magától.
jönnél a 8-ba, de nevetnék amikor rád szálnak a digo cigok.
Na jó, csak ugrattalak, befejezem. Amúgy sajnos aki rózsaszínbe öltözik, még a huszonéves csajokat is hamarabb megkapja. Minél tökéletesebben nézel ki (én távolról sem vagyok az, hál égnek, meg is mondom, miért), annál jobban megijednek tőled. Tehát ha tényleg ez a jól kisportolt, magas, intelligens stb vagy, akkor buktad.
Ez olyan ,hogy a legtöbb fiú/férfi megijed a minél tökéletesebb nőtől/lánytól. Minél szebb egy lány, annál magányosabb.
Mert a férfiak azt hiszik, hogy nem leeht vele semmiről sem beszélgetni, meg biztos pénzéhes, holott a sok "tökéletes" nő közül a legtöbb alapjáraton olyan. Nem tölt órákat a tükör előtt, tanulékonyak, nem költenek vagyonokat a külsejükre. Egyszer szólítottam le egy iylen nőt, nem bántam meg.
Olvasod a tesztoszteron honlapot? Ott van szó az aranymetszetről. Hogy egy férfinak 130-as váll kell a 81centis derekához, 180 magasságához (tehát nagyon széles váll, nagyon keskeny csípő). Ez leeht vonzóa férfiak számára, de a nőket taszítja. (Oké a cikk hivatkozik valami közvélemény kutatásról, csak a sok hülye gyúródani azt nem veszi észre, hogy a válaszadók nagyon kicsi hányadának van oylan palija, mert amúgy nem kéne a nőknek, csak tetszik). Sok gyúródani csak álmodozhat nőkról, kapnak vlaami bohóc cicababát és kész, több nem jár nekik.
Szóval ne tökéletes legyél, hanem életszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!