Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, már nem ilyen a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, már nem ilyen a férfi ideál?

Figyelt kérdés
Magas,izmos, széles váll,rövid haj,férfias arc, intelligens,elegáns, tehát egy férfi...Néha olyan lányokkal látom az ilyen alacsony,vékony vasalt hajú, "baba" arcú fiúkat.. hogy az állam le esik...Mi olyan vonzó bennük?

2012. ápr. 10. 07:48
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
57%
Ez látod jó kérdés :\
2012. ápr. 10. 07:49
 2/41 anonim ***** válasza:
45%

manapság ezek a páwa ge**k a kelendőbbek.

hogy rohadnának el!

2012. ápr. 10. 07:49
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Kinek milyen az izlése....neked nem ez tetszik, és kész.
2012. ápr. 10. 07:51
 4/41 A kérdező kommentje:
Értem én hogy kinek mi tetszik, de a lányoknak már nem fontos az hogy biztonságba érezzék magukat a barátjuk mellett?Vagy ez csak nekem ennyire fura?
2012. ápr. 10. 07:55
 5/41 anonim ***** válasza:
85%
nézd kérdező: a vasalt hajúakkal maximum a kislányok járnak. a nők rá sem néznek ilyenekre. igazából nekem 15 évesen se tetszettek a vékonyka, babaarcú fiúk, szóval nem tudom, hány éves vagy, de még pár év és nem a vasalthajúak lesznek terítéken.
2012. ápr. 10. 08:07
 6/41 anonim ***** válasza:

Nekem is a férfias férfiak tetszenek.

Elvégre egy férfi az legyen férfi!Ne vasalja a haját,ne érezze a fél utca,hogy milyen arcvízet használ,és ha megoldható ne vaságyastól legyen 80kg.

2012. ápr. 10. 08:09
 7/41 A kérdező kommentje:
20/f vagyok mellesleg, de sajnos még a velem egykórúak sem igazán vesznek észre, viszont az idősebb nők mindig megbámulnak,de én jobb örülnék egy velem egykorú lánynak.
2012. ápr. 10. 08:18
 8/41 anonim ***** válasza:
minden helyes ertelmes szep fiuval ez a helyzet aki nehezebben erik.
2012. ápr. 10. 08:19
 9/41 anonim ***** válasza:
85%

Jól mondja a 8:07-es, pár év, és a vasalt haj már tök átlagos és elfogadott lesz. Ugyanúgy, ahogy pl. a borotvált farok vagy hónalj, vagy a férfi parfüm, ami régen még milyen feminim dolog volt, ma már alap.

Kérdező! Az a probléma, hogy a fiúk nagy része még mindig abban él, hogy az igazi férfi szőrös, 50-es bicepsze van, és motorolajszagú. Ma már nem ezt a kort írjuk, szerencsére fizikai védelemre nincs szükség (vagy ha van is, a fiúk nagy része hamarabb összeszarja magát, mint a legtöbb lány...), más téren pedig a lányok már meg tudják védeni magukat. Ma már a lányok nem olyan férfit keresnek, aki éjt-nappallá téve robotol a gyárban a családért, amíg ők a családot nevelik, hanem olyat, akivel közösen építhetnek fel egy családot, közös döntéseket hoznak, és egymást segítik. És itt lép be a képbe az, hogy az intelligencia fontosabb lett, mint az izom, meg az, hogy a közös belső értékek fontosabbak lettek, mint az izom. Egy "vasalthajú divatgyerekkel" pedig sokkal jobban el lehet hülyéskedni, viccelődni, jól érezni magad, mint egy kemény marcona férfival.

Ha megkérdezed a lányok nagy részét, arra a típusra fognak szavazni, akin van izom, de nem az az izomkolosszus típus, csak sportos, "jó ránézni". A borosta is maximum a szemnek tetszik, azért a legtöbb lány jobban örül neki, ha a párja nem borostás, mert olyan, mint a smirgli :) És ezt folytathatnám még. A mai férfinak már igényesnek kell lennie, nem pedig motorolajszagúnak.

Ezt vagy elfogadod, vagy nem. Persze van, akinek még mindig Magnum jön be, tehát nem vagy totál esélytelen úgy sem, de nehezebb dolgod van, mintha alkalmazkodsz a mainstreamhez.

2012. ápr. 10. 08:25
 10/41 A kérdező kommentje:
"A mai férfinak már igényesnek kell lennie" tehát aki izmos,magas,férfias az már igénytelen értem. Jó meglátás :DD
2012. ápr. 10. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!