Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, már nem ilyen a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, már nem ilyen a férfi ideál?

Figyelt kérdés
Magas,izmos, széles váll,rövid haj,férfias arc, intelligens,elegáns, tehát egy férfi...Néha olyan lányokkal látom az ilyen alacsony,vékony vasalt hajú, "baba" arcú fiúkat.. hogy az állam le esik...Mi olyan vonzó bennük?

2012. ápr. 10. 07:48
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

"És itt lép be a képbe az, hogy az intelligencia fontosabb lett, mint az izom, meg az, hogy a közös belső értékek fontosabbak lettek, mint az izom. Egy "vasalthajú divatgyerekkel" pedig sokkal jobban el lehet hülyéskedni, viccelődni, jól érezni magad, mint egy kemény marcona férfival. "

Tehát ha izmos , nagydarab vagyok nem lehetek intelligens,és nem lehet velem hülyülni . Értem

2012. ápr. 10. 08:29
 12/41 anonim ***** válasza:
Attól függ, neked mit jelent a férfias?
2012. ápr. 10. 08:31
 13/41 anonim ***** válasza:

hány éves barátnőt akarsz?

azért 18 felett gondolkozol ugye?

2012. ápr. 10. 08:31
 14/41 anonim ***** válasza:
67%
Őszintén megmondom neked, az izmos, nagydarab férfiak nagy része egy agresszív tahó. Lehetnek kivételek persze, de az ember már alapból úgy áll hozzá... a másik, hogy ne legyen egy férfi nagy darab, mi tetszene a lányoknak hájon? Ezt nem gondolhatod komolyan... legyen pont jó!
2012. ápr. 10. 08:33
 15/41 anonim ***** válasza:
Már miért lenne egy magas,izmos pasi igénytelen?Ők is fürdenek,használnak arcvízet (csak nem annyit,hogy az egész utca érezze az illatát) és szerintem egyáltalán nem rosszabb a humoruk,mint egy pláza fiúnak (vagy,hogy is mondják).
2012. ápr. 10. 08:39
 16/41 anonim ***** válasza:
48%
látens bu.zik
2012. ápr. 10. 08:42
 17/41 A kérdező kommentje:
18 felett természetesen, az meg hogy valaki agresszív tahó igazán megtanulhatnád hogy neveltetés kérdése...
2012. ápr. 10. 08:47
 18/41 anonim ***** válasza:
36%
Na idefigyelj nagyokos! Te is látod ezt a jelenséget, különben nem írtad volna ki a kérdést! Én próbáltam neked megmagyarázni, tudom, hogy néhol sántít, mert ez egy sokkal bonyolultabb dolog, de nagyjából így van. Kötözködhetsz, meg vergődhetsz, ha ennyire jobban tudod, akkor minek írtad ki a kérdést, ha nem is úgy van? Hm?
2012. ápr. 10. 08:51
 19/41 A kérdező kommentje:
Nem kötözködöm, és egyáltalán nem vergődöm épp te teszed... de sebaj engem nem zavar :)
2012. ápr. 10. 08:51
 20/41 anonim ***** válasza:
36%

És szerinted a babaarcú nem lehet férfias? Tudod a legtöbb homokos kigyúrt (tévhit ohgy lányosak, nem azok), borostás, kopaszodó.

Tudod a vasalthajúak 100%-a hetero és lefogadom hamarabb kielégítenek egy nőt, mint te, Magnum.

2012. ápr. 10. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!