Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderülne, hogy a szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne, hogy a szerelmeteknek, akivel párkapcsolatban éltek gyógyíthatatlan betegsége van, vele maradnátok?

Figyelt kérdés

Az orvos megmondta, hogy 5 éven belül meghal. A barátotok ezt megmondja. Mit reagálnátok?

F

2012. márc. 22. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
az természetes, hogy külön a betegség miatt nem hagynám el, de mivel nem ismerem a körülményeket, szerintem ezt az egészet így nagyon nehéz eldönteni, még ha nincs is tétje, számomra meggondolatlanság csak úgy rávágni, hogy mellette maradnék... tehát őszintén, nem tudom.
2012. márc. 22. 23:12
 12/14 anonim ***** válasza:

A józan eszem azt mondaná, hogy hagyjam el. Öt év együtt járás után már természetes lenne mondjuk a házasság, de ha az nem is, az együttélés már biztosan, ami egyenes út a közös jövő felé. Ami ebben az esetben hiányozna. Olyan ez, mint egy zsákutca. Nincs folytatása, és minél tovább vagytok együtt, annál nagyobb a kötődés, így sokkal fájdalmasabb lenne, ha elveszíteném.

De ennek ellenére NEM hagynám el. Ismerem annyira magamat, hogy a szívemre hallgassak. Közben meg olyan dolgokban bíznék, hogy addigra lesz gyógymód vagy ilyesmi, de ezek túl nagy remények.

Szóval én is az mondom, ha elég erős vagy, hogy kibírd ezt a terhet (ahogy fent leírtam) akkor nem kéne elhagynod, sőt széppé kell tenned a maradék idejét.

2012. márc. 22. 23:28
 13/14 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek van,még ha nem is halálos,de kellemetlen és nem gyógyítható.Hétfőn én hívtam rá mentőt stbstb..Eddig is tudtam,de most fogtam igazán fel,milyen is ez.Kemény látni ha valaki szenved melletted.Óriási lelkierő kellene ahhoz,hogy 5 évig csupa jót és szépet adj valakinek,szerintem ezt mondani könnyebb mint tenni,bár mindenki ezt mondja.Pár nap se egyszerű,nemhogy évek.Az elmúlt pár napban sok minden fordult meg a fejemben,rengeteget gondolkoztam.Én kitartok mellette,természetesen.De nem lesz könnyű abban biztos vagyok,viszont van reményünk a javulásra.Ellenkező esetben nem tudom,menne-e,pedig ő a mindenem.
2012. márc. 23. 00:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindenki rávágja, hogy igen... de ebben nem lennék olyan biztos. Egyébként pedig bárki bármikor meghalhat...
2012. márc. 23. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!