Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó párkapcsolatban élni?
mindenki máshogy van ezzel, ha neked így jó, akkor így jó, teljesen korrekt
nekem viszont a jövőmbe az a fontos, hogy mindig Ő mellette keljek fel, feküdjek le, minél több időt töltsek vele
igazából kinek mi a fontos, nekem egy jó párkapcsolat többet ér mint egy jó karrier
1. "Nem jelenti azt, hogy r*banc lennék, mert szexuális kapcsolat nélkül is megvagyok." -> Nem az a r*banc aki nincs meg szexuális kapcsolat nélkül. Hanem inkább aki minden héten más pasival szexel, vagy akit bárki megkaphat kivétel nélkül. Az viszont természetes, ha egy egészséges nő kívánja a szexet.
2.Azért jó ha van párod, mert a sikerhez nem tudsz hozzábújni este, vagy ha bánt valami. Jó érezni, hogy szeret valaki, jó érzés megosztani mindent a pároddal, a legnagyobb titkaidat, vagy az utolsó kocka csokit. Jó érzés az is, hogy a ott van ha bajban vagy és segít neked, nem hagy egyedül a problémáiddal. Sok olyan dolog van amit a pároddal a legjobb csinálni (szex, romantikázás, összebújás, stb.) És tök jó érzés az is, hogy te is szereted őt, minden hibájával együtt.
Rengeteg dolog van még de szerintem inkább próbáld ki te magad, hogy miért jó ha van párod! ;)
Persze a szingliségnek is megvannak a maga előnyei, ahogyan azt már írtad, de egy a párkapcsolatnak legalább 10x több előnye van :)
Oké, nagy csalódás ért na és? Hidd el engem is nem is egy! És? Tovább léptem és kerestem egy olyan srácot, aki szeret, tisztel, és megérdemel :) És ennél nem sok jobb érzés van a világon.
Ez olyan mint hogy egyszer elesel, akkor többet ki sem mész az utcára, sőt fel sem kelsz, mert megtörténhet bármikor és nem túl jó érzés. Na és? Megtörténhet, és lehet, hogy meg is fog, de mész tovább! Mert nem lehet úgy élni, hogy nem kelsz fel az ágyból. És nem lehet úgy élni, hogy nem érnek csalódások. De egyedül sem lehet leélni az életet! Pontosabban ezt mind lehet...de az egyenlő a pokollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!