Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet élni egy párkapcsolatban úgy, hogy nincs közös élmény?
Szerintem nem az lenne a megoldás, hogy szakítotok, hiszen ha összejöttetek biztos szeretitek egymást valamennyire...
Hanem valamelyikőtöknek kéne új munkát keresnie..
Am szexről annyit, hogy ha te feküdsz le hamarabb beállíthatod az ébresztőt pár perccel az előttre mikor jön és akkor mikor lefekszik aludni összecsókolgathatod meg ilyesmi és akkor hátha több is lesz.. :)
Am kirándulni lehet pénz nélkül is nyugodtan..
Csak csinálsz fejenként vagy 3 szendvicset.. ha mást nem májkrémeset és már indulhattok is..
Én ezt egyszerűen nem értem!
Ha végre összejövök valakivel akkor biztos, hogy érte fogok élni és az fog motiválni hogy boldoggá tegyem ahogy csak tudom. Szeretni születtem.
Nem vagyunk egyformák.
25F
Ez a proletárok élete, és ameddig itt éltek semmi nem fog változni. Vagy húztok nyugatra vagy elfogadjátok a nyomorúságot.
Ami a szexet meg a közös programokat illeti: Hétvégéről hallottál már? Lehet ingyen is szórakozni, bizony ám!
Amivel nálatok gond van az az akarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!