Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok, nem merek parkapcsolatban elni? Miert? Mi a baj vlem?
Egyetlen hosszutavu kapcsolatom volt, az 3 evig tartott, nagyon szerettuk egymast , nem valtunk el haragban. A tobbi kapcsolatom max egy honapig vagy addig sem tartott. Egyszeruen ugy erzem nem tudok bizni az emberekben. Pedig egy parom sem sertetett meg, nem csalt meg (vagy nem tudok rola:) Vmiert nem megy. Neha ugy erzem keptelen vagyok feladni a ,,szinglisegem,,. Az utobbi idoben a legtobb pasival csak jatszottam, amit nagyon szegyenlek, es banom. Szeretnek rajta valtoztatni, de olyan nehezen nyilok meg igazan embereknek. Nem tudom mit kellene tennem. Kerlek segitsetek, es normalis valaszokat varok....
Egy ketsegbeesett fiatal no...
Hasonlóképpen ... :-(
Bár haragban váltunk el, de akkora csalódás volt, hogy soha többet nem merek senkit szeretni ... rohadt szar érzés ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!