Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó párkapcsolatban élni?
Figyelt kérdés
Én egyedül jól elvagyok, nem kell aggódnom, hogy mikor csalnak meg, nem kell elszámolnom senkinek semmivel, azt csinálok, amit akarok. Nem jelenti azt, hogy r*banc lennék, mert szexuális kapcsolat nélkül is megvagyok. Csak a jövőm érdekel, hogy vezető pozícióba kerülhessek, és mindent elérjek amit szeretnék.2011. dec. 11. 19:35
11/12 anonim válasza:
Én sem értem mi értelme. Mindenki úgy oda van vele, és furcsán néznek arra, aki egyedül van. Fel sem fogják, hogy esetleg neki így jó. Aztán ha véget ért - mert véget fog csak idő kérdése - jön a rinyálás, hogy milyen rossz nekik.
12/12 A kérdező kommentje:
Nehéz olyan embert találni, aki úgy fogad el, ahogy vagyok, és nem futamodik meg az első problémánál, mint oly sokan, hanem kitart a másik mellett, és együtt próbálják megoldani a gondokat. Könnyebb új embert találni, akivel az elején minden olyan jó, de nem gondolnak bele, hogy mekkora fájdalmat okoznak az embereknek. Előre sjanos nem tudhatom, hogy ki milyen lenne, ki hogy állna hozzám, így nem látom értelmét annak, hogy párkapcsolatban legyek, hogy féljek, mikor hagynak el, annak ellenére, hogy mindent megteszek. Így könnyebb, nem is vágyom újból erre..
2011. dec. 12. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!