Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hiszik azt, hogy a nők beérek valami rondasággal?
Ha egy nőnek igényei vannak, legyen a pasi jóképű és ne egy puhapö cs( nem izomagyra gondolok,de nem is egy vézna izére) akkor az a nő egy r.ibanc vagy hasonló és mégishogyképzeli??!, hogy számítani mer neki a külső. A fiúkat teljesen megbotránkoztatja,ha egy csajnak bejön egy jóképű izmos pasi és jönnek azzal a dumával,hogy "na még hogy a nőknek nem a külső a fontos"
De kérdem én.. a pasiknak nem az ilyen [link] (csak egy példa) csajok jönnek be? Nem is tudom ki nyáladzik a fészbukon és írja oda,hogy "dugnám", mint valami nagy kemény csávó. Az egy más dolog,hogy nem biztos,hogy egy ilyen nővel kerülnek majd kapcsolatba, de azt is csak azért,mert egy ilyen típusú nő nem mindenkivel áll szóba, ahogy egy ilyen szintű csávó sem. Ha meg lesz egy átlag barátnőjük akkor is az ilyenekre fogják verni. Akkor mégis miért baj az, ha fontos egy nőnek a külső?
Nem csak a nőknek van joguk válogatni.
1: mindenkinek más a szép.
2: már miért kellene egy bányarémmel összejönniük?? A nőknek sem kell összejönni minden egyes nekik nem tetsző férfival. Oké,ilyenkor általában megkapjuk,hogy felszínes p*csák vagyunk- de kérdező! Te nem akadsz ki és mondod el mindennek a barátnőid előtt,esetleg jelenetet rendezel?!
3: MINDENKINEK a maximumot kell kihozni magából,máskülönben elég gyatra esélyei lesznek a kiszemeltnél..
A válogatás NEM női előjog! Hagyjuk már abba a férfiak szisztematikus ivartalanítását és ha annyira nem tetszik a jelenlegi helyzet,hagyjunk fel ezzel a metal feminista vonallal..
20 N
Ez relatív.
Ne általánosítsunk.
09:00 "Nem csak a nőknek van joguk válogatni."
Én is ironikusan mondtam :)
köszi a kommenteket jót nevettem rajtuk
az viszont vicces,hogy egy kép sincs rólam,de te kedves 69%os megtudod mondani,hogy ronda vagyok.
hogy hogy nem az ezo tvnél dolgozol? :)
viszont most megyek morzsolok pár könnycseppet,hogy hogy elbántatok velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!