Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért hiszik azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hiszik azt, hogy a nők beérek valami rondasággal?

Figyelt kérdés

Ha egy nőnek igényei vannak, legyen a pasi jóképű és ne egy puhapö cs( nem izomagyra gondolok,de nem is egy vézna izére) akkor az a nő egy r.ibanc vagy hasonló és mégishogyképzeli??!, hogy számítani mer neki a külső. A fiúkat teljesen megbotránkoztatja,ha egy csajnak bejön egy jóképű izmos pasi és jönnek azzal a dumával,hogy "na még hogy a nőknek nem a külső a fontos"

De kérdem én.. a pasiknak nem az ilyen [link] (csak egy példa) csajok jönnek be? Nem is tudom ki nyáladzik a fészbukon és írja oda,hogy "dugnám", mint valami nagy kemény csávó. Az egy más dolog,hogy nem biztos,hogy egy ilyen nővel kerülnek majd kapcsolatba, de azt is csak azért,mert egy ilyen típusú nő nem mindenkivel áll szóba, ahogy egy ilyen szintű csávó sem. Ha meg lesz egy átlag barátnőjük akkor is az ilyenekre fogják verni. Akkor mégis miért baj az, ha fontos egy nőnek a külső?

2012. márc. 21. 22:50
 61/93 anonim ***** válasza:

Én nem akartam ezt hallani... De minimum beismerhetnéd, hogy valamilyen szinten téged is érint ez a dolog.

Gondolkodjunk logikusan.

Van barátod, akit szeretsz, aki tetszik neked külsőleg és belsőleg is.

Mégis mi a pékf-ért érdekel téged, hogy mi van a rondákkal? Nem tök mindegy, mikor téged nem érint? Nem mindegy neked, hogy a rondák mit gondolnak?

2012. márc. 21. 23:49
 62/93 A kérdező kommentje:

mindig is érdekeltek más emberek gondjai/bajai vagy csak egyszerűen szeretem magam beleképzelni más emberek életébe. vagy nem tudom,hogy fogalmazzak.

alapja meg nincsen nem vagyok ronda de hűűűdekur vajócsaj sem.bár lehet,hogy van olyan akinek ronda vagyok,de nem tartom magam olyannak akinek aggódnia kellene azért,hogy van-e valakije vagy lesz-e. nem beképzeltség, de az ember legyen tisztában az adottságaival.

2012. márc. 21. 23:52
 63/93 anonim ***** válasza:
Na ez már elfogadható magyarázat. Ha nem így általánosítva és ennyire a férfiakra kihegyezve fogalmaztad volna meg a kérdésedet, akkor nem kaptál volna ennyi támadást.
2012. márc. 21. 23:57
 64/93 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ügyes vagy. Szépen megpróbáltad magad kidumálni az egészből.

Nekem úgy tűnik,egy hisztis kiscsaj vagy,aki egy általa rondaságnak ítélt férfitól kapott egy ajánlatot-ám ez betalált neki mert mégis mit képzel szerencsétlen?! Gondolom,utána jól el is lettél küldve a sunyiba,hogy felszínes vagy és a kérdésedből is ez jön le.

Írtad,hogy van barátod de mivel ez egy anonim oldal,könnyen elferdítheted a valóságot.

Nem emlékszem,leírtad-e de mennyi idős vagy te "túliskolázott" ha ennyire nagy a szád,hogy mindenkit hülyére vegyél?

20N

2012. márc. 22. 00:08
 65/93 anonim ***** válasza:

Amúgy te tényleg ritka ostoba lányocska lehetsz. :-)

-Nem a kérdésed, hanem a kommentárjaid alapján-

2012. márc. 22. 00:33
 66/93 anonim ***** válasza:

Na ez a műsor itt jobb mint a Showder Klub 9-edik évad 1. része.

Köszi, hogy ezt kiírtad. Puszi a hasad alá kb. 20 cm-rel lejjebb.

2012. márc. 22. 00:34
 67/93 anonim ***** válasza:
Önmagában nem az a gond, hogy egyes nők (mind mindenki) olyan valakire vágynak aki külsőleg is(!) bejön nekik, hanem a stílus: Hogy képzeli ugyanis a srác (aki számukra ronda ugye) hogy lehet esélye náluk?! Na ezzel az arroganciával van a baj...
2012. márc. 22. 00:36
 68/93 anonim ***** válasza:
öö csak simán hülye vagy hogy ugy érezted ezt ki kell irnod ide.....
2012. márc. 22. 01:04
 69/93 Betonfasz ***** válasza:
22%
Nem tudom, mert én helyes vagyok, de messziről elkerülöm az általánosító, felszínes, beképzelt és arrogáns libákat, akik azt hiszik, elég egyet terpeszteni. Mert nem. Terpeszteni nem elég. Pucsítani meg lovagolni is kell.
2012. márc. 22. 01:22
 70/93 anonim ***** válasza:
Először is én nem mondtam, hogy ronda vagy. Viszont tudom, hogy szép sem vagy. Igaz nem több millió nőt ismertem meg, de több százat az biztos és bátran kijelentem, hogy ÁTLAGOS vagy. Van akinek szép és van akinek ronda, ezért átlagos. Az a szép akire ki lehet mondani az nem vagy. Azok nem így viselkednek mint te, kizárt:) csak átlagos vagy mint a tucat. Ja és az neked mond valamit, hogy a nők randira hívtak? Biztos a ronda pasikat hívják:)
2012. márc. 22. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!