Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért hiszik azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hiszik azt, hogy a nők beérek valami rondasággal?

Figyelt kérdés

Ha egy nőnek igényei vannak, legyen a pasi jóképű és ne egy puhapö cs( nem izomagyra gondolok,de nem is egy vézna izére) akkor az a nő egy r.ibanc vagy hasonló és mégishogyképzeli??!, hogy számítani mer neki a külső. A fiúkat teljesen megbotránkoztatja,ha egy csajnak bejön egy jóképű izmos pasi és jönnek azzal a dumával,hogy "na még hogy a nőknek nem a külső a fontos"

De kérdem én.. a pasiknak nem az ilyen [link] (csak egy példa) csajok jönnek be? Nem is tudom ki nyáladzik a fészbukon és írja oda,hogy "dugnám", mint valami nagy kemény csávó. Az egy más dolog,hogy nem biztos,hogy egy ilyen nővel kerülnek majd kapcsolatba, de azt is csak azért,mert egy ilyen típusú nő nem mindenkivel áll szóba, ahogy egy ilyen szintű csávó sem. Ha meg lesz egy átlag barátnőjük akkor is az ilyenekre fogják verni. Akkor mégis miért baj az, ha fontos egy nőnek a külső?

2012. márc. 21. 22:50
 31/93 anonim ***** válasza:
60%
Ne égesd tovább magadat:) Ha próbálkoznának a helyes csávók, akkor leszarnád a rondákat. De te itt vered a nyáladat:D
2012. márc. 21. 23:11
 32/93 anonim ***** válasza:
az hogy önkritika meg sem említem...:D
2012. márc. 21. 23:11
 33/93 anonim ***** válasza:
63%
nah ismét egy kib@szott nagy képű általánosító idióta h*lye p*csa, aki azt hiszi csak azzért mert luk van a lába között az övé minden és minden faszi a földön, a bratt pit meg az apám f*sza... nem gond ha egy nőnek fontos a külső a gond az hogy ti csak azzal törődtök büdös k*rvák..és a normális emberi értelmet és gondolkodást és művészi ént az emberben leszarjátok, csak legyen szarrá szolizva legyen annyi pénze az anyuci meg apuci pénztárcájából mint a sz*r meg bmw-je és akkor már rakjátok is szét a lábatokat, szánalmas k*rvák... meg akkora képetek van hogy az nem igaz..csak tudnám mire...
2012. márc. 21. 23:12
 34/93 A kérdező kommentje:

73%

noobs always makes me happy.

2012. márc. 21. 23:13
 35/93 A kérdező kommentje:

34/35 ma 23:12

és ki általánosít.. pénzről nem említettem egy szót sem, javíts ki,ha tévedek.

2012. márc. 21. 23:14
 36/93 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, tulajdonképpen a kérdéshez kapcsolódóan írták neked, mivel ezek szerint nem értetted, hogy feltehetően attól borult ki nálad a bili hogy nem görög istenek udvarolnak neked amiből az következik hogy valószínű te sem vagy egy milói vénusz, tetszik érteni

a kérdésre válaszolva, nem hiszik

2012. márc. 21. 23:15
 37/93 anonim ***** válasza:

Írhatod magyarul is, ettől nem hiszlek intelligensebbnek:)

Tudod az igazság szokott a legjobban fájni... És te csak hárítasz, egyetlen válaszomra se tudtál érdemben reagálni. Ciccca:)

2012. márc. 21. 23:17
 38/93 anonim ***** válasza:

Ezeknek az általánosító kérdéseknek nem igazán értem a lényegét. Oké, elhiszem, sőt meg is értem, hogy senki ne legyen olyannal akire ha ránéz a hányás kerülgeti... de láttam én már ronda pasival bomba nőt, ronda nővel szőke herceget is (tudom, hogy ez a kevesebb, de van ilyen is)

Minden embernek más igényei vannak, van aki túl tud azon jutni, hogy a másik fél nem a legszebb ha cserébe egy értékesebb embert kap maga mellé, van aki nem, van akinek mindkettő kéne ... teljesen mindegy

szimplán el kéne fogadni, és nem egymást oltani, mert folyton csak azt olvasom, hogy a naívabbnál naívabb férfiak és nők írogatják egymásnak, hogy "mind ribancok vagytok" meg "nektek csak a tökéletes nők kellenek " stb idiótaságokat

39/93 anonim ***** válasza:

ez milyen kérdés értelmetlen :D

"A férfiak miért hiszik azt, hogy a nők beérek valami rondasággal?"

nem beérik akart a "beérek" helyet lenni kritizálj másokat

40/93 A kérdező kommentje:

A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.

felcsillant a szemem,hogy a sok értelmiségi után jött egy okos is. köszi.

2012. márc. 21. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!