Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hiszik azt, hogy a nők beérek valami rondasággal?
Ha egy nőnek igényei vannak, legyen a pasi jóképű és ne egy puhapö cs( nem izomagyra gondolok,de nem is egy vézna izére) akkor az a nő egy r.ibanc vagy hasonló és mégishogyképzeli??!, hogy számítani mer neki a külső. A fiúkat teljesen megbotránkoztatja,ha egy csajnak bejön egy jóképű izmos pasi és jönnek azzal a dumával,hogy "na még hogy a nőknek nem a külső a fontos"
De kérdem én.. a pasiknak nem az ilyen [link] (csak egy példa) csajok jönnek be? Nem is tudom ki nyáladzik a fészbukon és írja oda,hogy "dugnám", mint valami nagy kemény csávó. Az egy más dolog,hogy nem biztos,hogy egy ilyen nővel kerülnek majd kapcsolatba, de azt is csak azért,mert egy ilyen típusú nő nem mindenkivel áll szóba, ahogy egy ilyen szintű csávó sem. Ha meg lesz egy átlag barátnőjük akkor is az ilyenekre fogják verni. Akkor mégis miért baj az, ha fontos egy nőnek a külső?
Erre a kérdésre milyen választ vársz, drágám...?
Pontosan.
1. mindenkinek más tetszik
2. nekem aztán lehet akármilyen okos, aranyos, helyes csaj ha nem tudok rá nézni, mert nem tetszik a külselye (ezért mondják rám hogy felszínes vagyok)... ők meg ugye álszentek, mert senki nem jön össze egy olyannal aki neki nem tetszik, ennyi a történet.
pontosan.
köszi :D
jaja mindenhol a középút kell...
a nő is legyen szexi de ne egy plasztikbaba aki olyan mint akit kiszedtek a barbibabaházbol!!
Én azt szoktam szeretni, amikor hozzám vágják, hogy te nő vagy, te bármikor összeszedsz egy pasit.
De mégis milyet? XD Szóval akit 1 perc alatt fel lehet szedni kapcsolatra, az olyan is... És "1 perc alatt fel lehet szedni" nő is van. Körülbelül ugyanaz a színvonal. Igénytelen, ronda, és hülye. Nahát ilyet valóban bármikor. Egy épkézláb normális csávó nem jön össze velem bárhol bármikor bárhogy csakúgy mert füttyentek neki.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!