Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hiszik azt, hogy a nők beérek valami rondasággal?
Ha egy nőnek igényei vannak, legyen a pasi jóképű és ne egy puhapö cs( nem izomagyra gondolok,de nem is egy vézna izére) akkor az a nő egy r.ibanc vagy hasonló és mégishogyképzeli??!, hogy számítani mer neki a külső. A fiúkat teljesen megbotránkoztatja,ha egy csajnak bejön egy jóképű izmos pasi és jönnek azzal a dumával,hogy "na még hogy a nőknek nem a külső a fontos"
De kérdem én.. a pasiknak nem az ilyen [link] (csak egy példa) csajok jönnek be? Nem is tudom ki nyáladzik a fészbukon és írja oda,hogy "dugnám", mint valami nagy kemény csávó. Az egy más dolog,hogy nem biztos,hogy egy ilyen nővel kerülnek majd kapcsolatba, de azt is csak azért,mert egy ilyen típusú nő nem mindenkivel áll szóba, ahogy egy ilyen szintű csávó sem. Ha meg lesz egy átlag barátnőjük akkor is az ilyenekre fogják verni. Akkor mégis miért baj az, ha fontos egy nőnek a külső?
Csak veszekedni járt ide.
Nem egy komoly választ adtam, a válasza pedig annyi volt, hogy csúszómászó, nem váltó csiga vagyok..
Tudtommal mindig odaírtam, melyik vagyok én, illetve ha nem, utólag pótoltam be.
De nem probléma. Mint mondtam, egy lökött kis tyúk lehetsz, aki besértődött azon, hogy egy általa "rondaságnak" ítélt személy bepróbálkozott nála merthogy "mégis mit képzel magáról ez a lúzer, hogy hozzám mer szólni?".
Egyébként meg az a logikus-ezt már többen kifejtették előttem, miért *-, hogy nem lehetsz más csak egy csúnyácska kiscsaj, aki vár a hercege fehér lovon de jól földbe döngöl mindenki mást mert semmi önbizalma, csak a szája nagy és így akarja leplezni. Itt meg lazán előadhatja magát, senki sem látja, hogy egy hasonló hozzászólás elolvasása után elkent szájjal ül a gép előtt, remeg, sír és vagy egy órát agyal a válaszon, hogy az igazán frappáns legyen..
*Azért, mert egy szép, intelligens, a férfiak közt népszerű nő nem hisztizik olyanon, hogy be mert nála próbálkozni valaki-megjegyzem, elég ritka jelenség, hogy egy csúnyácska pasi be mer próbálkozni egy meseszép nőnél.. Csak azért kaptad meg a r*banc jelzőt mert bicskanyitogatóan beszéltél valakivel a saját szintedről- vagy mert túl sok volt a "szimpla csók" egy este különféle pasiktól és ekkor bizony jogos a jelző.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!