Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz, ha egy srác sír? Szakítanátok ezért?
Most néztem meg a Gladiator filmet, és mellé az alábbi videót, és egyszerűen sírva fakadtam, mint egy ovis kislány. El se tudom képzelni, mi lett volna ha a barátnőm is itt van. Nagy szégyen?
http://www.youtube.com/watch?v=t7NdBIA4zJg&feature=related
Én filmen még nem fakadtam sírva mások előtt (egyedül igen), de nem tartom kevesebbnek azt aki elsírja magát...
viszont már sírtam a barátnőm előtt, de az mind azért volt mert sok olyan dolgot csinált a kapcsolatunkban ami nagyon fájt, pl. hogy 8 hónap után is titok voltam a családja előtt, és úgy viselkedett otthon mintha nem is léteztem volna.
Nem kell mindig erősnek lenni... Aki ennek ellenkezőjét mondja, az érzelmileg 0!!! Pont ma mondtak nekem olyat, ami olyan jól esett, hogy könny szökött a szemembe. A filmekkel én is így vagyok, főleg, ha állatokról van szó, ilyen pl. Hachiko-Egy kutya igaz története.
Tehát NEM szégyen, ha sírsz. Azt mutatja, hogy jó ember vagy.
28F
En eleg nagy filmbolond vagyok es bevallom, fiu letemre nalam is elofordul, hogy egy-egy filmen elerzekenyulok. De ez igy van jol, eppen akkor tud jol mukodni egy film, ha kepes vagy annyira a hatasa ala kerulni es beleelni magad a tortenetbe, hogy akar meg is tudod konnyezni.
Eddig meg nem emlitette senki a The Green Mile (Halalsoron) cimu filmet. Na, azt a filmet tenyleg csak a kemenyvonalas koszivuek kepesek siras nelkul kibirni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!