Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Gáz, ha egy srác sír?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Gáz, ha egy srác sír? Szakítanátok ezért?

Figyelt kérdés

Most néztem meg a Gladiator filmet, és mellé az alábbi videót, és egyszerűen sírva fakadtam, mint egy ovis kislány. El se tudom képzelni, mi lett volna ha a barátnőm is itt van. Nagy szégyen?

http://www.youtube.com/watch?v=t7NdBIA4zJg&feature=related

2012. márc. 15. 17:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én filmen még nem fakadtam sírva mások előtt (egyedül igen), de nem tartom kevesebbnek azt aki elsírja magát...

viszont már sírtam a barátnőm előtt, de az mind azért volt mert sok olyan dolgot csinált a kapcsolatunkban ami nagyon fájt, pl. hogy 8 hónap után is titok voltam a családja előtt, és úgy viselkedett otthon mintha nem is léteztem volna.

2012. márc. 15. 18:48
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattatok, hogy nem vagyok egyedül :)
2012. márc. 15. 19:01
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha a barátom elsírná magát egy filmen, tökre meghatódnék rajta :')
2012. márc. 15. 19:36
 24/25 anonim válasza:

Nem kell mindig erősnek lenni... Aki ennek ellenkezőjét mondja, az érzelmileg 0!!! Pont ma mondtak nekem olyat, ami olyan jól esett, hogy könny szökött a szemembe. A filmekkel én is így vagyok, főleg, ha állatokról van szó, ilyen pl. Hachiko-Egy kutya igaz története.

Tehát NEM szégyen, ha sírsz. Azt mutatja, hogy jó ember vagy.

28F

2012. márc. 15. 21:19
 25/25 anonim ***** válasza:

En eleg nagy filmbolond vagyok es bevallom, fiu letemre nalam is elofordul, hogy egy-egy filmen elerzekenyulok. De ez igy van jol, eppen akkor tud jol mukodni egy film, ha kepes vagy annyira a hatasa ala kerulni es beleelni magad a tortenetbe, hogy akar meg is tudod konnyezni.

Eddig meg nem emlitette senki a The Green Mile (Halalsoron) cimu filmet. Na, azt a filmet tenyleg csak a kemenyvonalas koszivuek kepesek siras nelkul kibirni...:D

2012. márc. 22. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!