Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha tetszene 1 srác de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha tetszene 1 srác de nem tudna titeket elvinni buliba, ide-oda, mert nincs pénze, akkor szakítanátok vele csak ezért?

Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 00:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem.
2008. dec. 13. 01:03
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
nem
2008. dec. 13. 01:19
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy! Olyan programokat szerveznénk, ahova nem kell sok pénz.
2008. dec. 13. 01:49
 4/24 Evil válasza:
76%
én fiu vagyok.....minden lány ezt mondja ,hogy nem fontos a pénz....de én ezt nem így gondolom...ugyanis szerintem ritka már az igazi szerelem...sajnos nagyon elanyagiasodott ez a világ...ez elég szomorú...nem azt mondom , hogy nincsenek normális lányok....de sztem sok lány nem áll szóba olyan fiuval aki esetleg nemtudja neki megadni neki azt amire vágyik....és most nem a szeretetre gondolok...most biztos minden csaj utálni fog amiért ezt írom...de nézzen mindenki kicsit magába és gondolkodjon...
2008. dec. 13. 02:36
 5/24 anonim ***** válasza:
89%

Fiú vagyok, de lánya válogatja.

Ismerek ilyet is, meg olyat is.

2008. dec. 13. 02:53
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan barátom van 2 éve , hogy az anyagi helyzete rosszabb mint az enyém, ritkán megyünk el drágább helyekre.De próbálok segíteni, közösen oldjuk meg a dolgokat, mikor arról van szó, hogy menjünk valahova, és ő nem akar pénz miatt, mindig kisegítem, persze ez nem jön be sokszor, mert neki sem esik jól.Ennek ellenére nagyon szeretjük egymást, és sosem hagynám el, mert kevés pénze van.
2008. dec. 13. 08:07
 7/24 anonim ***** válasza:
75%
Volt egy barátom aki az egyik közeli falubol biciklivel jött ki hozzám.Nagyon cuki volt.Hát nagyon nem volt pénze de ez engem egyáltalán nem érdekelt.És most sem érdekel.Nem az a lényeg hogy bulik meg gazdag helyek hanem h meglegyen az egyetértés a szerelem.Szoval nem kell általánositani.Nem minden lány egy pénzéhes hárpia ahogy én sem.Bár sok pasi azt hiszi h a mai lányok ilyenek pedig nem.
2008. dec. 13. 09:21
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
én olyan pasival nem jönnék össze, aki a pénzére vág föl, sznob, csak márkás cuccokat képes hordani, és böhöm nagy sportkocsija van. főleg ha fiatalabb, ugyanis 20 év körül én még nem hinném, hogy olyan hatalmas keresete lenne valakinek, hogy ezt megengedhesse magának. azokat is csak a szülei pénzelik, amire én a helyében nem vágnék föl. sem a párom, sem én nem vagyunk valami jó anyagi helyzetben, de különösebb probléma nem adódott belőle, nem járunk ugyanis méregdrága helyekre fölöslegesen. én meg pl amúgy sem szeretem, ha helyettem fizetnek, de ő rendes, és legtöbbször megteszi, vagy meg akarja tenni, gyakran visszautasítom, mert tudom, hogy ő sem áll jól. ja, és nem mellesleg, több, mint egy éve nagyon szeretjük egymást. a pénz nekem nem lényeg.
2008. dec. 13. 09:37
 9/24 anonim ***** válasza:
39%

nem szakítanék vele, össze sem jönnék..

bár valószínű nem vagyunk egy korosztály. az én pasimnak legyen jó állása, pénze, autója, lakása.

lehet lepontozni, bár én is csak a kérdésre feleltem.

ha 18 évesek lennénk és suliba járnánk természetesen nem lenne gond a pénztelenség, akkor ez a normális.

2008. dec. 13. 10:19
 10/24 anonim ***** válasza:
Hát én nem vágyódom buliba, ezért nekem könnyebb lenne :) De az anyagi dolgok sem minden életkorban befolyásolják a kapcsolatot. Sztem fiatalabb korban ez nem annyira vészes, később már sokkal kellemetlenebb. De megoldani azt hiszem meglehet, minden helyzetben.
2008. dec. 13. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!