Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tetszene 1 srác de nem tudna titeket elvinni buliba, ide-oda, mert nincs pénze, akkor szakítanátok vele csak ezért?
Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 00:56
21/24 anonim válasza:
Nah ez a kérdés is bizonyitja,hogy a csajokat a pénz érdekli! Nekem már lehetett volna gazdag csajom,de nem jött be és nem érdekelt a pénze! De visszont azt sem akorom,hogy a csaj gazdagabb legyen tölem és lenézzen!! Szóval szerintem a csajokat nagyon is érdekli a pénz!!TISZTELET a kivételnek,mert vannak még nagyon kevesen akit nem érdekel a pénz!
22/24 anonim válasza:
Akkor igen sok "tisztelt kivétel" olvassa ezt az oldalt, mert a lányok válasza igen biztató volt! Figyelj, minél kevésbé feltűnő csajt szeretnél megtartani magad mellett, annál nagyobb a valószínűsége, hogy nem a külsőségek érdeklik. Ha érezteti, hogy feltétel nélkül szeret, akkor nem kell aggódnod, ha viszont efelől nem biztosít, akkor nem is te kellesz neki, hanem egy jól megtömött pénztárca. Ez esetben nem is méltó hozzád!
Én annyit mondok, hogy nem hagynám el ezért a párom!
Hozzáfűznék annyit néhány válaszoló üzenetéhez, hogy a rosszabb anyagi helyzet nem egyenlő a felelőtlenséggel! (Gondolok itt a biztos munkahelyre és egyebekre)
23/24 anonim válasza:
Igen! Még jó hogy szakítanék. A későbbiekben meg te fogod eltartani? Fontos az anyagi háttér.
24/24 anonim válasza:
Való igaz, hogy a mai lányoknak az egyre nagyobb része egy pénznyelő ribanc, akik nem azért vannak a pasival mert szeretnek vele lenni, hanem mert jól lehúzzák lével. Lehet látni, hogy a legjobb csajok tipikusan ocsmány hájas kopasz, vastag aranyláncos, luxusautós bűnözőkkel járkálnak (ld. Siófok). Mikor én még aktívan csajoztam, jellemzően kb. fele-fele arányban álltuk a költségeket, sőt voltak olyan csajaim is, akik nem is hagyták volna, hogy én fizessek mindig (bár sosem voltam csóró). A régi világban még valamennyire érthető volt, hogy a nők eltartatták magukat, mert jellemzően jól ellátták a házimunkát, főzést, gyerekeket, a férjet stb., de a mai lányok ezekre is egyre kevésbé hajlandóak vagy alkalmasak, így nem tudom mire föl akarják eltartatni magunkat. Akkor dolgozzanak ők is rendesen, ez a minimum. Ez kb. annyira baromság, mint az a feltevés, hogy a szexért bármiféle ellenszolgáltatás járna a nőnek (áttételes vagy direkt). A nő legalább annyira élvezi a szexet, akkor meg mire föl. Ez a fajta mentalitás a csúcsát vidéken bizonyos etnikumoknál éri el, ahol a nő effektíve semmit nem csinál, otthon sem és nem is dolgozik, ellenben eltartatja magát. Na ez az a hülye balek pasi, aki én nem vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!