Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mit szolnátok? Tetszene, vagy inkább kiakadnátok?
Én is erre gondoltam hogy nagyjából elmondom neki mi fáj, és hol jó:)
elvégre mindenki más...
Hali
Én mindenképpen örülnék neki ugyanis minden lány más..
Mindenképpen jobb ,ha így oldod meg a dolgot mintha keresnél egy dugi pajtit és ,ha kiderül mit tettél akkor vége a kapcsolatnak szimplán 1 butaság miatt.
Esetleg az is lehet ,hogy nem volt még más neki?
Mindenesetre beszélj vele mond és mutasd neki ,hogy neked hogyan esik jól.
szerintem ez jó ötlet
legalább ő is tudja majd mi kell neked
Ezt kell csinálnod.
Volt egy olyan lány akinél semmilyen technika nem jött be. Amikor masztizott (elöttem) akkor ordibálos, hangos orgazmusa volt de én képtelen voltam bármit is kicsikarni belöle. Nem voltam kezdö, kb a 18. nöm volt.
Amikor elege lett, akkor megfogta a kezemet és megmutatta, hogy mit csináljak. Neki például sokkal erösebben kellett rányomni a klitoriszára, mint a többi nönek. Ezt alkalmazni kellett behatolásnál is.
Egyszerüen ebböl annyi kell, hogy lejöjjön, hogy vannak olyan esetek amikor jobb megmutattni és rávezetni a fiut arra, hogy mi jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!