Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác. Ezek alapján én is tetszem neki? 14l
Múlt hétvégén kimentünk,és tökjól elvoltunk velük,3barátnőm,és Ő a 2 haverjával. folyton cs.sztetett,fogdosott,meg piszkált. amikor az 1ik barátnőmmel elmentünk 1 picit külön beszélgetni,a másik barátnőm ott maradt velük,és ahogy háttal álltam neki állítólag folyton a hátsó felemet stírölte,és a haverjával végig a seggemről beszéltek.
eddig mindig úgy voltam vele,h utáltam a csőgatyás,bmx-es kissé divatmajom fiúkat...de ő mégis más...asszem "kicsit" beleszerettem.
szerintetek mit tegyek ha legközelebb is találkozunk így 5en ? hogy adjam tudtára h bejön? nem akarok annyira nyomlni..
Igen ,arra jó leszel neki, hogy megd*gjon.
Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy minden 14 éves kislánynak ugyan ilyen szerelmi drámája van?
Lehet ,hogy tetszel neki,bár sohase értettem a fiúknál,hogy ha tetszik nekik egy lány akkor miért kell őket piszkálni?
De mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!