Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Gáz, ha egy srác sír?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Gáz, ha egy srác sír? Szakítanátok ezért?

Figyelt kérdés

Most néztem meg a Gladiator filmet, és mellé az alábbi videót, és egyszerűen sírva fakadtam, mint egy ovis kislány. El se tudom képzelni, mi lett volna ha a barátnőm is itt van. Nagy szégyen?

http://www.youtube.com/watch?v=t7NdBIA4zJg&feature=related

2012. márc. 15. 17:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Mindenki más. Az sem normális ha valaki ha kell, ha nem sír; de az sem normális, ha valaki sohasem. Lehet súlyos depresszió, bármi olyasvalakinél, aki előtte pl. alig sírt. Ez esetben egy katarzis váltotta ki 10 év előzményiség nélkül a dolgot. Hol van itt a szégyen?
2012. márc. 15. 17:39
 12/25 anonim ***** válasza:

Ha a Gladiátor megsirattatott, nézd meg a Gran Torinot. Clint Easwood zseniális filmje. 100-as zsepit csomagolj.

Amúgy a Gladiátor vége engem is meghatott de azért sírás közelébe sem kerültem... A Gran Torinotól viszont leakadt az ékszíj. :D Pedig én se nem vagyok nyálas se nem vagyok érzelgős... Meeg ott van még a Man on Fire... Danzel Washington film... Az se kutya. Meg a Seven Pounds, az meg fúú hogy is hívták azt a niggert aki a Hancookban volt? Nemtudom már...

Jah és a Last Samurai is tud megható lenni. Az meg most lesz az RTL-en szombat este :P

2012. márc. 15. 17:42
 13/25 Szulfát ***** válasza:
Már miért lenne szégyen?Csak mert a társadalom így általánosítja az embereket hogy a férfi nem sírhat?Ez egy orbitális baromság.Ha sírhatnékod van akkor engedd ki.Gondolom nem vagy az a tipikus "minden kis szaron elbőgöm magam",mert az tényleg gáz fiútól és lánytól egyaránt,de nem értem hogy miért kéne egy férfinak akkor is keménynek látszania amikor valamin elérzékenyül.
2012. márc. 15. 17:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nem sírtam már vagy 10 éve, de nem tudom egyszerűen ez a film annyira magával ragadott, hogy nem bírtam ki, csak rám tört."

Ez most mért lenne gáz? Saját magadnak megválaszoltad a helyzetet. Minden ember életében vannak hullámvölgyek, legyen szó akár férfiról vagy nőről. Mindig vannak olyan pontok amikor az ember kicsit érzékenyebb... valószínű meghatódtál, mélyen érintett a dolog ennyi... gondolom h nem zokogtál reggelig a kispárnádba... Itt volt az ideje h kiadd magadból az elmúlt 10 évet. Most ezt a film hozta ki belőled. Sosem szégyen sírni, főképp ha senki nem látja... De ha mégis, akkor se kérj soha bocsánatot, mert akkor az igazságért kérsz elnézést...

Én biztos h nem szakítanék... ez nem ok a szakításra. (mindaddig természetesen míg nyomós ok nélkül nem lesz ez mindennapi program...)

2012. márc. 15. 17:44
 15/25 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj :) Én biztosan nem szakítanék a barátommal (már ha lenne) ilyen dolog miatt.

16/L

2012. márc. 15. 17:47
 16/25 anonim ***** válasza:
Én erős férfijellem vagyok, édesapám is az volt, mégis elérzékenyülök én is egy két filmen. Pl a már említett Gladiátoron, A Nibelungok gyűrűjén meg pl a Profin (nagyon jó zene). Meg mikor volt temetés akkor apám is és én is megkönnyeztük pl Diana temetését, vagy Z. jimmy temetését. Pedig nem álltak hozzám közel egyik sem, de úgy állították be a rendezők, tvsek, riporterek stb, hogy a résztvevőkkel együtt más is sírjon. De pl Tabáni egyik számán is sírtam, vagyis könnyeztem pl A fényév távolságon.
2012. márc. 15. 17:49
 17/25 anonim ***** válasza:
A Fényév távolság ritka sikerült darab.
2012. márc. 15. 17:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Én párom is már volt, hogy elsírta magát, nem zavart.

Attól még, mert valaki férfi, vannak érzelmei, érzései.

Aki azt mondja, hogy egy férfi nem sír, azzal valami baj van.

Apám is sírt, egyenesen bőgött, mikor anyukám meghalt, meg amikor én születtem...

2012. márc. 15. 17:59
 19/25 anonim ***** válasza:

"a nigger a Hancockból" Will Smith :D

És am nem gáz ha sírsz néha-néha!

2012. márc. 15. 18:03
 20/25 anonim ***** válasza:
Van pár film, amin mindig sírok, akárhányszor nézem meg. Ilyen az említett Gran Torino, A The Straight Story, a Ments meg, Uram!, Zongorista... Teszem ezt mindig úgy, hogy más ne lássa. A kedvesem soha nem látott sírni. Egyszer érzékenyültem el valamin a jelenlétében (akkor sem sírtam, csak majdnem), de sokat emlegeti, hogy ez milyen szép emlék neki. A férfiaknak is vannak érzései. Van, aki ezt elrejti/el tudja rejteni, és van, aki nem. Egészségesebb néha kiengedni a fáradt gőzt, de azzal nyilván én is egyetértek, hogy nem férfias, ha valaki folyton mindenen sír. Itt nem erről van szó, tehát nincs okod szégyenkezni.
2012. márc. 15. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!