Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz, ha egy srác sír? Szakítanátok ezért?
Most néztem meg a Gladiator filmet, és mellé az alábbi videót, és egyszerűen sírva fakadtam, mint egy ovis kislány. El se tudom képzelni, mi lett volna ha a barátnőm is itt van. Nagy szégyen?
http://www.youtube.com/watch?v=t7NdBIA4zJg&feature=related
Hülye kérdés :D
Érzelmileg gyenge vagy, ennyi.
Miért szakítana veled a barátnőd ilyen miatt?
Legyen 2 típus!
1 csaj meg 2 pasi ül a kanapén és nézi a filmet, az 1-ik pasi elsírja magát, búvalb@szott képet vág a másik meg átöleli a lányt és ad neki egy puszit az arcára fejére stb...szerinted mi fog történni???
szégyennek nem szégyen, de ez nem férfias..és ha mellette ilyen kis b*zi bieber fejű vagy vagy ilyen fésült hajú kis idióta, vagy SP stílus, vagy mint Stohl akkor jobb ha másfelé keresgélsz..
nem egy könnycsöpögtető kis szelid fiúcska kell a lányoknak..
A csaj megsimogatja majd a síros srác buksiját jajj ne sírj jajj ez olyan megható...utána elmegy a másik sráccal szobára!.legyél érzéki meg érzékeny ha kell de túlzásba ne vidd...
legyél HARD!!
nem tudom hány éves lehetsz, de ennek így nem lesz jó vége :\
szóval edzzd meg magad barátom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!