Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony, vékony fiúk tényleg nem kellenek már senkinek sem? Lányok ti nektek tényleg csak a magas fiúk kellenek és esélyt sem adtok az alacsony fiúknak az ismerkedésre?
Nekem nem baj, ha valaki vékony, csak akkor legyen magasabb... Jó, 175cm-rel már kiegyezek. Meg kezdjen magával valamit, pl szakáll, vagy ha jól áll tőlem hosszú haja is lehet, én azt is imádom. Meg mondjuk hordjon olyan ruhákat, amik nem emelik ki külön, h bot.
Vagy lehet alacsony is, de akkor meg ne legyen bot... Ne is legyen akkora h a nadrágjának egy szárába bele tudok állni, de legyen macibb. Az is teljesen jó.
Én alacsony és vékony pasit még nem találtam vonzónak, de biztos meg lehet az is oldani, de egyszerűen olyan önbizalomhiányuk van, h rettenetes. Legalább húznák ki magukat, vennének fel valamivel előnyösebb ruhákat és nem úgy mennének végig az utcán, h sugárzik róluk, h senkinek gondolják magukat. Én szinte teljesen biztos vagyok benne, h volt már olyan alacsonyvékony random srác az utcán, aki megtetszett úgy ránézésre, de nem is fogtam fel h ebbe a kategóriába tartozik. Csak akiről megjegyeztem, h ilyen, az mind ilyen búvalbäszott, önbizalomhiányos volt, az meg nem szexi.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!