Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alacsony, vékony fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony, vékony fiúk tényleg nem kellenek már senkinek sem? Lányok ti nektek tényleg csak a magas fiúk kellenek és esélyt sem adtok az alacsony fiúknak az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 23:19
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
75%
(az előző kettő én voltam :D ) mondtam már, az én barátom a legjobb barátom volt a kapcsolat előtt, és rondának találtam. és igenis bele lehet szeretni vkinek a lelkébe, mert velem ez történt. és utána megszépült, és teljesen másképp látom, pedig tudom, hogy nem néz ki vmi jól, de mégis nekem így tökéletes. ne ítélj el ennyire minket, nem vagyunk ilyen szar alakok. én úgy gondolom, már csak azért is a belsőt kell nézni, mert egy bájgúnárra nem lehet alapozni. ha hosszútávra tervez vki, érdemes több sráccal megimerkedni, és hidd el, a nők jelentős része annyira előretervez, hogy végig tudja gondolni, mi tarthat tovább. vajon egy fiú, aki mondjuk nem néz ki jól/átlagos, de nagyjából úgy látja a dolgokat, mint a nő, vagy egy fiú, aki egy.. egy.. nem tom mi, vmi szépfiú, aki a két kezén nem tudja megszámolni hány csaja volt már, és az összes végtagján nem tudja megszámolni, még hány nőt akar. (persze biztos van olyan, aki külsőre és belsőre is tökéletes, de nekem ugyan nem kéne, mert akkor tényleg csak magamban találnám a hibákat..) mellesleg nem a srácok hibájából nem volt korábban barátom, így alcsony sem. gondolom, én nem kellettem senkinek sem, mert nem vagyok egy cicababa, nem szolizom, nem sminkelem magam, nem vasalom a hajam, nem festem a körmöm stb. a srácok többsgének sajnos ez jön be. :D najó eltértem a témától.
2012. szept. 21. 17:07
 42/47 anonim ***** válasza:

Nekem nem baj, ha valaki vékony, csak akkor legyen magasabb... Jó, 175cm-rel már kiegyezek. Meg kezdjen magával valamit, pl szakáll, vagy ha jól áll tőlem hosszú haja is lehet, én azt is imádom. Meg mondjuk hordjon olyan ruhákat, amik nem emelik ki külön, h bot.

Vagy lehet alacsony is, de akkor meg ne legyen bot... Ne is legyen akkora h a nadrágjának egy szárába bele tudok állni, de legyen macibb. Az is teljesen jó.

Én alacsony és vékony pasit még nem találtam vonzónak, de biztos meg lehet az is oldani, de egyszerűen olyan önbizalomhiányuk van, h rettenetes. Legalább húznák ki magukat, vennének fel valamivel előnyösebb ruhákat és nem úgy mennének végig az utcán, h sugárzik róluk, h senkinek gondolják magukat. Én szinte teljesen biztos vagyok benne, h volt már olyan alacsonyvékony random srác az utcán, aki megtetszett úgy ránézésre, de nem is fogtam fel h ebbe a kategóriába tartozik. Csak akiről megjegyeztem, h ilyen, az mind ilyen búvalbäszott, önbizalomhiányos volt, az meg nem szexi.

20L

2012. szept. 21. 17:08
 43/47 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül vagyunk önbizalomhiányosak, mivel minden lány visszautasít minket, ezzel pedig elveszitek az összes önbizalmunkat.
2012. szept. 22. 08:53
 44/47 anonim ***** válasza:
84%
Ez így nem igaz. A lányok elég nagy csoportja helyből visszautasít titeket, oké. Valahogy pont ezekből válogattok, kezd elmenni az önbizalmatok, ezért még kevesebb lánynak kellenétek, még nagyobb az esély, h olyat választasz, aki visszautasít. Addig-addig, amíg már annyira nincs önbizalmad, h tényleg egy lánynak sem kellesz. Ha nem adnátok fel, előbb-utóbb találnátok, de ha úgy álltok hozzá, h áhh úgysem kellek senkinek, akkor tényleg így is marad.
2012. szept. 22. 12:14
 45/47 anonim ***** válasza:
Már az elején megbukik a dolog, mert nem a lányok elég nagy csoportja utasít vissza minket alapból a külsőnk miatt, hanem az ÖSSZES lány. Hiába tagadod, te se jönnél össze soha egy igazán ronda, v egy alacsony sráccal.
2012. szept. 22. 12:40
 46/47 anonim ***** válasza:
A magas kövér fiúk sem jönnek be nekik...
2013. márc. 8. 21:11
 47/47 anonim ***** válasza:
még elmegy, jobb mint egy kétméteres idomtalan alak...
2022. dec. 30. 23:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!